Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 8:32 pm Mesaj konusu:
ygr demiş ki:
adnan abi iyi yolculuklar
Yılmaz merhaba, kazdağlarındaki sohbetimizi unutmuyorum hepimizi çok güldürmüştün ,sohbeti güzel yüreği güzel kardeşim.teşekkürler,selamlar _________________
pelletizer, Adnan abicim yolun açık olsun, tekerin düz bassın, kaskın yere gelmesin... Seni seviyoruz...
Raporunu şimdiden heyecanla bekliyorum...
Saygılar...
Yüreği güzel kardeşim,temennin hepimiz için olsun ,bende sizleri çok seviyorum,iyiki varsınız,umarım bir gün berabercede güzel karadenizimize gideriz.selamlar
Teşekkür ederim abicim, inşallah bir gün muhakkak beraberce uzun uzun teker çevireceğiz...
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 9:53 pm Mesaj konusu:
Recephoca demiş ki:
Değerli arkadaşım.Telefonum sizde var,Rizeye yaklaşırsanız,
haberim olsun.Şimdiden yolun açık olsun der, hayırlı yolculuklar
dilerim.
Değerli arkadaşım evet telefonun mevcut ,Rizeye geldiğimde siz motorsever dostları görmeyi bende arzu ediyorum ,görüşebilmek umudu ile .Selamlar _________________
Tarih: Sal Ağu 03, 2010 7:49 am Mesaj konusu:
Hayırlı yolculuklar dilerim size.2007 senesinde temmuz sonunda eşim ve ben samsundan itibaren karadeniz gezimize başladık,ilk durak Gümbet yaylası,hıdırnebi yaylası,sis dagı,uzungöl ve ayder yaylası'na gittik ve tadı damağimızda kaldı.Şehir merkezlerine hiç girmedik,yaylalarda mıhlama ve kuymak bizim içinde yersen birde akçaabat köftesini unutmayın derim.
Neyse size hayırlı yolculuklar dilerim.Tekrar görüşmek dileği ile.........
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız