Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 3:12 pm Mesaj konusu:
adnan abicim ben çorum'dan ahmet .buradan geçeceğini tahmin ediyorum.şayet geçersen muhakkak beklerim hem yüz yüze tanışma fırsatı buluruz. telefon no: 0532 685 88 31.adnan abi 24 saat açık .şimdiden hayırlı kazasız belasız yolculuklar diliyorum. _________________ dört tekere herkez ama iki tekere yalnız ona sevdalılar biner.
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 3:49 pm Mesaj konusu:
ahmet19 demiş ki:
adnan abicim ben çorum'dan ahmet .buradan geçeceğini tahmin ediyorum.şayet geçersen muhakkak beklerim hem yüz yüze tanışma fırsatı buluruz. telefon no: 0532 685 88 31.adnan abi 24 saat açık .şimdiden hayırlı kazasız belasız yolculuklar diliyorum.
Sevgili Ahmet bende tanışıp bir çayını içmek isterim lakin rotam balıkesir-bursa-iznik-bolu-kastamonu üzeri ,dönüşte memleketim kırıkkaleyide (28 senedir gidemedim) görmek istiyorum umarım fikrimiz değişmezde dönüş yolunda buluşuruz.Nazik teklifin için çok teşekkür ederim,telefonunu kayıt ettim ,selamlar _________________
En son pelletizer tarafından Pts Ağu 02, 2010 3:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız