Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Hocam çok fotoğraf var.Sen sayfayıı birkaç kez yenile yap açıılacaktıır.
Seneye Afrika'ya beraber gidiyoruz hocam, çivi batsıın tebdirliyim artıık [/quote]
Tarih: Pts Tem 26, 2010 2:47 pm Mesaj konusu:
Hayırlı yolculuklar diliyorum, Allah yolunu açık etsin kazasız belasız inşallah, Fotoğraflar harika, Urla-seferihisar kuşadası arasındaki o virajlı sahil yolundan umarım keyif almışssındır , izmirli motosikletçiler o yolu çok sever. _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır....
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 519 Nerden: Ankara-Çayyolu OFFLINE
Tarih: Sal Tem 27, 2010 8:28 am Mesaj konusu:
Volkan tam gaz devam ediyorsun. İmrenerek okuyorum yazını. Sıcakla boğuşmak dışında pek sıkıntı yaşamadığını umuyorum.
Takipteyiz kardeşim _________________ BMW F650GS
05324625892
Tarih: Sal Tem 27, 2010 12:06 pm Mesaj konusu:
çok güzel bir gezi olmuş hayran kalmamak mümkün değil.ellerine sağlık.birgün inş allah banada böylesine güzel bir gezi nasip eder.
sana ve diğer tüm arkadaşlara kazasız belasız nice seyehatlar dilerim.
ben çorum dan ahmet buralardan geçerken muhakkak beklerim. tel: 0532 685 88 31. ( tabi bu tüm arkadaşlar için geçerli ) _________________ dört tekere herkez ama iki tekere yalnız ona sevdalılar biner.
Tarih: Çrş Tem 28, 2010 6:01 pm Mesaj konusu:
Volkan kardeşim harika fotoğraflar harika bir rapor emeğine yüreğine sağlık umarım tekrar görüşür birlikte gaz açarız kardeşim kendine iyi bak allaha emanet ol _________________ XL 650 TA 2001
0 RH (+)
Ufuk ÇELİK
www.artvinmotosikletkulubu.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız