Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lamos Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Tem 22, 2010 10:40 pm Mesaj konusu: KONYA'dan sevgi ve selamlarımla... |
|
|
Motosiklet çocukluktan kalan bir sevda benim için...Daha o zamanlarda büyük babamın motorunun karşısına geçer, saatlerce seyreder ve üzerinde olmayı hayal ederdim hep.Derken ortaokul yıllarında babamın mobiletini gizli gizli kaçırarak rüzgarla ilk kucaklaşmamı yaşadım.Herşey, özgürlün göğsüme vuran rüzda gizli olduğunu keşfetmemle başladı...
Yıllar birbirini kovalarken yanımdan geçen güzel bir motosiklete iç geçirerek baktım hep.Bu arzunun bir gün patlayacağını biliyordum.Nihayet ocak ayında A2 ehliyetimi alarak başladım motor macerama.
Sıra motora gelince gönlümde yatan aslan elbette enduro idi ama ömründe vitesli motsiklet kullanmayan benim için fazlaydı...
Başlangıç motoru olarak CBF150 de karar kıldım.CBF imle üç ayda 3500 km yaptım.Bu mesafenin yaklaşık tamamı uzun yolda...Motorumu çok sevdim ama gittiğim asfalt dağ yollarında ;''orman yolu'',''Yangın gözetleme istasyonu'',''zirveye gider'' gibi toprak yol tabelalarının önünde durup gireyim mi girmiyeyim mi diye düşünürken, motorumun; ''abi yapma , ne sen beni üz ne de ben seni...'' dediğini duyar gibiydim.
Anladım ki bir enduro beni çağırıyor.Sanırım bende birçoğu gibi TA mı Vstrom mu gitgelinde bir ay geçirdim.Sonunda kararımı verdim.İnternetten motorumu seçtim,ikinci gün ardım ve ertesi gün aldım.
Şimdi aranıza 2006 TA ile katılıyorum.Daha önceden de takip ettiğim, enduro ruhunun en güzel haliyle yaşatıldığı,seviyeli,güzel ve faydalı paylaşımların olduğu bu sitede olmaktan mutluluk duyuyorum...
İsmim Uğur,evli iki çocuk babası ve 38 yaşındayım.Eğitimciyim ve bir eğitim kurumunda yönetim kurulu başkanıyım...
Sevgiyle kalın... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş Tem 22, 2010 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Uğur hoş geldin,yeni TA hayırlı olsun,iyi makinedir .slm  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
Umut_YILMAZ Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Uğur Hocam aramıza hoşgeldiniz... ne kadar güzel açıklamışsınız iki teker sevdanızı. Uzun zamandır sadece "İsmim Uğur,evli iki çocuk babası ve 38 yaşındayım, TA im var" gibi son derece özet tanışma yazıları okuyorduk. Sabah sabah neden motosiklet sevdalısı olduğumuzu hatırlattığınız için teşekkürler. İzmir'den sevgiler ve saygılar _________________ RIDE&LIVE
KLE500
GSX650F
TRANSALP XL650V
TENERE XTZ 660
DL 1000
  |
|
Başa dön |
|
 |
emrello Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Uğur hoş geldin!
TA'cılar arasına da ayrıca hoş geldin!  _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
 |
mkaplan_55 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 9:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz moto dünyamıza. Umarım en güzel en eğlenceli geziler sizin olur bizde resimlerinizi izleriz. İyi forumlar... _________________ ...Gidemediğin yer senin değildir... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|