Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
senolsel Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 2:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi yazacaklarıma kızakalar ama bence önce "Güvenli Sürüş Teknikleri eğitimleri almalısın.
XT600 veya 660 da ki oturuş pozisyonu ve z750 göre çok fazla olan tork seni şaşırtabilir.
Ve kolayca yatırabilirsin motoru.Ayrıca XT 600 veya 660 yüksek motosiklettir.Tek silindirin verdiği kimine göre yüksek titreşim senin dikkatini dağıtıp riskleri çoğaltmana sebep olabilir. _________________ Saygılarımla
Şenol SEL
Yamaha Ybr 125
senol_sel@hotmail.com
0535 727 95 11
[color=Red]Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
constantine_ Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
senolsel, yok hocam estafurullah. bu tarz forum sitelerinin amacı da zaten tecrübeli kişilerden tecrübelerini almak,bildmediklerimizi öğrenmek değil mi ? tabi ki bilgi paylaşımı olacak. saygım bu konuda sonsuz zaten burada eğer birileri birşeyler paylaşmassa birilerine yanlışlarını göstermezse asıl sorun o zaman başlar. forumun amacı belli yazanların amacı belli. teşekkür ederim ilginiz için. yarın bir xt660r sahibi ile görüşeceğim. hoşuma giden yanları şehiriçinde çok kıvrakmış uzun yolda da sürücü karakterinede bağlı olarak rahat sayılırmış (zaten hergün uzun yol yapan biri değilim) ve en güzeli de gerçek bir enduro kadar sağlam olmasada hafif arazide iş görebilir olması. bence güzel alet. olumsuz yanları çok az. şuan karar aşamasındayım nx4 yada xt660 arasında gidip geliyorum nasip hangisiyse o olur. |
|
Başa dön |
|
 |
cyclespirit Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Tem 04, 2010 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
motor ararken basta benim de aklim nx4'e gitmisti. ama maalesef en yenisi yanilmiyorsam 5 yasinda, bulmak hic kolay degil ve bakim ve parca maliyeti de arastirdigim kadariyla oldukca yüksek.
muadili nispeten kücük hacimli bir enduro ben de bulamadim, mecburen kesenin agzini hepten acip F650 GS'de karar kildim
Senol Bey'e pek katilamayacagim, yeteri kadar bilincli ve dikkatli bir kullanici icin gerekli egitimlerle beraber yeni bir motora alismasi o kadar da zor olmayacaktir. |
|
Başa dön |
|
 |
iceboyTR Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Tem 05, 2010 4:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende ilk 2 sene motosiklet kullanmaya 200lük 4 zamanlı bir offroad model ile başlamıştım. Onunla her türlü arazi koşulunda limitinde denilebilecek toprak sürüşü yaptım.
Daha sonra Aprilia Pegaso ve şimdide Yamaha Tenere 660 kullanıyorum. Bütün motorlarım ile arazide gittim ve gitmeye devam ediyorum. Tork tabiki sağlam, yanlış bir sağ bilek hareketi işleri değiştirebiliyor. Ancak bu yüzden kendi adıma pek bir sıkıntı yaşamadım.
Almayı düşündüğünüz XT660R'da size bir sıkıntı yaratmayacaktır. XL200 kadar kıvrak kullanamayacaksınız arazide ama her türlü koşulda ilerleyebilirsiniz. Ancak lastiklerinizin toprak kullanımına uygun olması şart. Yoksa Tourance lastikler bile yeterli gelmiyor toprakta açıkcası. En azından Enduro 3 Sahara takmanızı tavsiye ederim.
Onun dışında oldukça kullanışlı bir model, şehir içi, şehir dışı, dağ, taş her yere götürür sizi. _________________ Her yolun motorcusu.
Tenere binicisi. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|