Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Artvin Motofest'inde bizlere yakın ilgi ve alakalarını eksik etmeyen
bizleri en güzel şekilde ağırlayan Artvinli dostlarımıza ve motor
dostlarına en içten şükranlarımı sunuyorum.Ayrıca diğer illerden gelen tüm motor dostlarına da teşekkür ediyorum.Sevgi ve saygılarımla.
Aynı duygularla Recephocam, Sabah 5.45 de yola çıktığım için vedalaşamadık. Güzel anılara bir tane daha, güzel dostlara birkaç tane daha ekleyerek evimize döndük. Bir daha festivalde görüşmek üzere _________________ bir aşktır motosiklet. tatmayan bilemez.
Tarih: Sal Hzr 22, 2010 5:01 pm Mesaj konusu:
Recephoca, ellerine sağlık fotolar süper çıkmış
Paylaşım için teşekkürler hocam.
Bizler festivale Cumartesi gününden itibaren katılabildik
Çok keyifli ve çok güzeldi. Cuma günü Ayder'de konakladık; her zamanki gibi muhteşemdi..
Artvin, doğa harikası ve Kafkasör Yaylası ile bizlere harika iki gün yaşattı dostlarım.
Oraları gezip görmek iki güne sığarmı? Bir sonraki festivale daha fazla zaman ayırıp tadını çıkartmak istiyoruz
Bendeki fotoları yüklemeye başladım (96 adet) bittiğinde bu başlıkta paylaşacağım
Kalın sağlıcakla... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Kayıt: Mar 17, 2009 Mesajlar: 738 Nerden: rize/merkez OFFLINE
Tarih: Sal Hzr 22, 2010 5:21 pm Mesaj konusu:
Değerli Gökşin kardeşim. Yazarın dediği gibi;
''Bu kubbede baki kalan hoş bir seda.''
Siz dostlarımızla geçirdiğimiz dolu dolu o
günler hoş bir anı olarak kaldı.Ben bu etkinliği
bir bayram coşkusunda kutladım.Herkesin keyif
aldığına inanıyorum.Organizasyon güzeldi.Artvin bu
işin üstesinden fazlasıyla güzel bi şekilde kalktı.
Kendilerini tebrik ediyorum.Bir dahaki etkinlikte
buluşmak dileğiyle...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız