Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
constantine_ Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 19, 2010 7:51 pm Mesaj konusu: işte geldim burdayım :) |
|
|
uzun bir ziyaretci modundan sonra artık benimde siteden biri olmamın zamanı geldi de geçiyor diye düşündüm kısmet bugüneymiş. istanbul/bayrampaşa da oturuyorum yaş 20-21 arası bişey. yaşıtlarıma göre olgun davrandığım söyleniyor etrafça motosiklet mazimiz amcamın 2002 de aldığı activa ile başladı 2009 da aldığım gt250r la devam etti 2010 başlarında aldığım kawasaki z750s le de bu güne taşındı. ancak hem doğaya olan sevgim,saygım olsun hem de offroad ve kamp sevgim olsun beni tuttu enduro yoluna soktu. kuzenime aldığımız xl 200 ü toplayıp yükseltmeye çalışırken ve tüm uğraşlar sonucu ortaya çıkan xl i görünce bu sevgim iyice kabardı. heleki haftasonu xl200 ü denerken çamura düşüp yattığımda, işte olay budur diyim iyice bir endurocu ruhu oturdu içime kısacası artık sizlerleyim.
uzun zamandır MD olarak da bilinen motordelisi.com a üyeyim ve gayet de mutluyum ancak geneli racing ci arkadaş olduğundan hem bilgi alışverişi hem gezi buluşma verimliliği açısından enduroya giriş döneminde ve devamında buranın enduro kısmı için daha doğru bir adres olduğu kanısına vardım. topiclerin bazılarını okuduğumda da doğru bir kanıya vardığımı anladım. hayırlısı oldun hem benim için hem sizin için
şimdi sıra geldi ufak çaplı bir enduro-cross gibi bir alet bulmaya.bunun için de ayrı bir topic açıcağım yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |