Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
rookie7300 Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Mar 30, 2010 8:44 pm Mesaj konusu: Motor cilalama yardım!!! |
|
|
Merhaba arkadaşlar;
Motorlarımızın yarısından fazlasını grenaj oluşturuyor.Zamanla solan matlaşan parçaları önce pasta,üstüne de cila uygulasak plastik aksama zarar verir mi?Yoksa solan matlaşan grenajlar boyatılmalı mı?Boyatılırsa
bu sefer de sticker sorunu hasıl olacaktır.
Fikirlerinizi rica ediyorum arkadaşlar. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Sal Mar 30, 2010 11:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
rookie7300, abicim boyanın üzerinde büyük olasılıkla vernik olacaktır..
en ince pasta ile (krem pasta) ve bence el ile yuvarlak hareketlerle yapılırsa olabilir, makine ile yapılacaksa muhakkak bilen bir elin yapması tavsiye olunur... elle bile yapılırken köşe yerlere muhakkak dikkat edilmesi hususunu da unutmamak gerek, köşelerde pasta boyayı çok daha rahat kaldırabilir...
yada sadece cila ama kaliteli bir cile ile, veya pastalı cilalar kullanılarak da sonuç alına bilir...
eğer bütün bunlar sonuç vermezse boya yapılmalıdır tabi... ama boya çok kötü durumda değilse boyatmamanı tavsiye ederim... parçalar plastik olduğundan, paslanma olamayacaktır zaten...
stikırları da bir reklamcıda yaptırabilirsin... boyatacaksan boyayı attıktan sonra stikırları yapıştırtıp, daha sonra vernik attırırsan üzerine, yapıştırmalar verniğin altında sabitlenerek kalmış olacaktır...
Allah kolaylık versin... (bu konuyu tel.de bir konuşsak sanırım daha sağlıklı olacak abicim) _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
MOTOSTYLE Değerli Üye
|
Tarih: Cmt Hzr 12, 2010 9:42 am Mesaj konusu: |
|
|
silikon sprey bu konuda on numara. motorun her yerine sık, frenler hariç, motor sıfır motosiklet gibi görünüyor.
bi ara satıyordum bunları ama sonra vaz geçtim, millet bu silikon spreyin kıymetini bilmiyor. _________________ Saygilar
Gökhan
www.motostyle.org
www.ucanturkmotorshow.com
www.motosikletamortisor.com |
|
Başa dön |
|
|
|
|