Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum May 28, 2010 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Aksu demiş ki: |
Sedat resimler için teşekkürler, son resmi pazar günü saat 10 gibi biz Ankara ya yola çıkmadan önce çekmiştik. Bizim arkadaşlardan da çekenler oldu, elime geçen resimler oldukça burada yayınlayacağım. |
mehmet abim resimleri bizimle paylaşmandan memnun oluruz. bekliyoruz
cihat abimizin geçen yıl samsundan bir hatırası
25/05/2010 günü kalp ameliyatı olan ve şuan yoğun bakımda olan ankaradan cihat abimize allahtan acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda yine aramızda olur. geçmiş olsun rabbim uzun ömürler versin.
slm ve saygılarımla |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
okan55 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum May 28, 2010 10:58 am Mesaj konusu: |
|
|
bir dosta iş görmekten aldığım zevki ,diğer bir arkadaş içine ederek berbat etti... tüm Rizeli dostlarımdan özür diliyorum...
yıllar sadece armutları olgunlaştırırmış ...insanların olgunlaşması için her olaydan tecrübe kazanması gerekliymiş bu da bana ders oldu... az kalsın temelleri çok sağlam olan dostluklarımı zedeleyecektim...
Sedat abiciğim bu yaşanan olay beni 10 sene yaşlandırdı .. Mustafa kardeşimin mağduriyeti hafızama yer etmiştir... şimdilik başka bir dostumun üslenerek çözdüğü bu durumu ilk fırsatımda halletmek boynumun borcudur...
Samsundan selamlar... _________________ APRİLİA CAPONORD ETV 1000 |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum May 28, 2010 10:58 am Mesaj konusu: |
|
|
ibrahim35 demiş ki: |
Sedat hocam yine döktürmüşsün.Gidememenin feryadı içinde. İnşallah birdahakine. sağlıkla kalın Sedat hocam |
eyvallah ibrahim kardeşim tabii olmak isterdim orda gitmem için motor olmasada farklı imkanlar vardı ama uymadımı uymuyor. inşallah dediğin gibi başka zamana
slmlar |
|
Başa dön |
|
 |
Triumph Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum May 28, 2010 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
sedat abicim ağzına sağlık bedenin burda olmasada yüreğinin burda olması çok güzel seneye inşallah görüşmek ümidiyle dostça kalın... _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
 |
Kaan Demirbaş Üye

|
Tarih: Pzr May 30, 2010 11:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Selam Sedat abicim ,
Sizlerin yokluğunu hissettik doğrusu. Ama çok eğlendik ve hoş sohbetlerimiz oldu dostlarımız ile. Çok eğlendik , nasipse birdahaki ay rize ve artvinde hep beraber eğleneceğiz.
Yaşanan üzücü olayın bu güzel buluşmayı gölgelimiş olması düşüncesi hepimizi derinden üzmüş durumda. Okan kardeşimizin , 3 kuruşluk adamlara vermiş olduğuğu 5 kuruşluk değer nedeni ile kalan 2 kuruş için satıldığını görmüş ve derin üzüntü yaşadiğinızı da belirtmek isterim. Başka bir arkadaşımızın bu konudaki davranışı ve hassasiyeti hepimizi bu sıkıntısını bir nebze olsun azaltmış bulunmakta . Kendisine şahsım adına buradan da teşekkür ederim.
Dostluk bakidir , hepinize selamlar.
Saygılar _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
 |
|
|