|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - GİDEMEDİM AMA ORDAYDIM SAMSUN SMK ŞENLİĞİ

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

GİDEMEDİM AMA ORDAYDIM SAMSUN SMK ŞENLİĞİ
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ENDUROCU53
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum May 28, 2010 10:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aksu demiş ki:
Sedat resimler için teşekkürler, son resmi pazar günü saat 10 gibi biz Ankara ya yola çıkmadan önce çekmiştik. Bizim arkadaşlardan da çekenler oldu, elime geçen resimler oldukça burada yayınlayacağım.

mehmet abim resimleri bizimle paylaşmandan memnun oluruz. bekliyoruz

cihat abimizin geçen yıl samsundan bir hatırası
25/05/2010 günü kalp ameliyatı olan ve şuan yoğun bakımda olan ankaradan cihat abimize allahtan acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda yine aramızda olur. geçmiş olsun rabbim uzun ömürler versin.

slm ve saygılarımla
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
okan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Cum May 28, 2010 10:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir dosta iş görmekten aldığım zevki ,diğer bir arkadaş içine ederek berbat etti... tüm Rizeli dostlarımdan özür diliyorum...
yıllar sadece armutları olgunlaştırırmış ...insanların olgunlaşması için her olaydan tecrübe kazanması gerekliymiş bu da bana ders oldu... az kalsın temelleri çok sağlam olan dostluklarımı zedeleyecektim...
Sedat abiciğim bu yaşanan olay beni 10 sene yaşlandırdı .. Mustafa kardeşimin mağduriyeti hafızama yer etmiştir... şimdilik başka bir dostumun üslenerek çözdüğü bu durumu ilk fırsatımda halletmek boynumun borcudur...
Samsundan selamlar...
ENDUROCU53
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum May 28, 2010 10:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ibrahim35 demiş ki:
Sedat hocam yine döktürmüşsün.Gidememenin feryadı içinde. İnşallah birdahakine. sağlıkla kalın Sedat hocam

eyvallah ibrahim kardeşim tabii olmak isterdim orda gitmem için motor olmasada farklı imkanlar vardı ama uymadımı uymuyor. inşallah dediğin gibi başka zamana

slmlar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Triumph
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Cum May 28, 2010 9:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sedat abicim ağzına sağlık bedenin burda olmasada yüreğinin burda olması çok güzel seneye inşallah görüşmek ümidiyle dostça kalın...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Kaan
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

MesajTarih: Pzr May 30, 2010 11:05 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam Sedat abicim ,
Sizlerin yokluğunu hissettik doğrusu. Ama çok eğlendik ve hoş sohbetlerimiz oldu dostlarımız ile. Çok eğlendik , nasipse birdahaki ay rize ve artvinde hep beraber eğleneceğiz.

Yaşanan üzücü olayın bu güzel buluşmayı gölgelimiş olması düşüncesi hepimizi derinden üzmüş durumda. Okan kardeşimizin , 3 kuruşluk adamlara vermiş olduğuğu 5 kuruşluk değer nedeni ile kalan 2 kuruş için satıldığını görmüş ve derin üzüntü yaşadiğinızı da belirtmek isterim. Başka bir arkadaşımızın bu konudaki davranışı ve hassasiyeti hepimizi bu sıkıntısını bir nebze olsun azaltmış bulunmakta . Kendisine şahsım adına buradan da teşekkür ederim.

Dostluk bakidir , hepinize selamlar.
Saygılar

950 Adventure
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar