Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Alfa ------------------------

|
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
emrello Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Nis 28, 2010 11:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler! Çok yararlı bilgiler yine.
Ağır vasıtanın sıkıştırması durumunu bizzat yaşamıştım (körüklü otobüsün yanına girme ve kavşakta santimle ucuz kurtarma durumu).
Hattı bloke etmek de gerçekten çok çok önemli. Özellikle E-5 gibi yollarda... _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
 |
Scotty Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Nis 29, 2010 8:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Hattı bloke etmek evrensel bir doğru ama İstanbul ayrı bir gezegen Ben İstanbul trafiğinde hattımı bloke etsemde her an kaçmaya hazır seyretmeyi tercih ediyorum çünkü sürücüler "burada motor var şerit değiştirmeyeyim" falan demeyip üzerinize kırıyorlar.... |
|
Başa dön |
|
 |
matafix Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Nis 29, 2010 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
çok doğru ve eğitici bilgiler teşekkürler..... |
|
Başa dön |
|
 |
emrello Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Nis 29, 2010 10:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Scotty demiş ki: |
Hattı bloke etmek evrensel bir doğru ama İstanbul ayrı bir gezegen Ben İstanbul trafiğinde hattımı bloke etsemde her an kaçmaya hazır seyretmeyi tercih ediyorum çünkü sürücüler "burada motor var şerit değiştirmeyeyim" falan demeyip üzerinize kırıyorlar.... |
O da doğru...
Bu İstanbul trafiği gerçekten tuhaf, bazen birkaç gün moralim çok düzeliyor. Hemen hiçbir olumsuzlukla karşılaşmıyorum. Bazı günlerse millet çıldırmış gibi araba kullanıyor, resmen ecel terleri döküyorum.
Bu sene şuna karar verdim yalnız: İftar öncesinde trafiğe kesinlikle adımımı atmayacağım. Bunu kural olarak benimsemiş bulunuyorum. Zombilerin arasında motor kullanmak gibi bir şey. _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
 |
|
|