Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Apn Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Nis 05, 2010 11:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Radyatör delinme talihsizliğe benimde başıma geldi ve çok traji komik olarak
Motoru 5 ay önce arazide çok gevşek ve taşlı bir zeminde düşürmüştüm ve motor neredeyse yarıya kadar toprağa gömüldü. Neyse bi problem olmadı çıkarttım bindim aradan 4 ay kadar geçti kışın kar yağdığında motoru gükkana koyarken ayağım kaydı düşürdüm ve darbeden dolayı 4 ay önce giren taş radyatörü delidi. Aslında iyi de oldu taş çıktı Malesef 170 tl gibi bir fiyata mal oldu ( Koruma aparatı çok aradım Türkiyede yok, yurt dışında buldum getirtmek dünya parası. Ama sineklik iyi fikir gibi denemek lazım... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
feelthesun Yeni Üye
|
Tarih: Sal Nis 06, 2010 8:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Herkese katkılarından ötürü teşekkür ederim..
Moderatörümüz uyarınız için ayrıca sana da teşekkür ederim..
Lakin benim motorumdaki sorun; darbaye maruz kaldığı için değil..
Açıkcası son delinme gaz teli için serviste ayar yapmaya çalışırken oldu.. Yani durduğu yerde deliniyor.
Dün ki mesajımda bu detayı unuttum hepinizden özür diler, katkılarınızın devamını beklerim.
İyi günler, kazasız sürüşler dilerim.. |
|
Başa dön |
|
|
urbanist Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Nis 06, 2010 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
benimde başıma geldi. motoru parkettim birdenbire su akıtmaya başladı ve radyatördeki suyun hepsi boşaldı. anlaşılan f650gs lerde bu sorun sıklıkla yaşanıyor. dikkat edin motoru bu halde çok fazla kullanmayın aksi takdirde hararet yaparsa başınıza iş alırsınız. ben sanayide 50 tl ye halletmiştim. sanayiye gidip kaynak yaptırıp kullanın. geçmiş olsun. _________________ BMW'sini satan bilge |
|
Başa dön |
|
|
|
|