Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
emrello Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Mar 25, 2010 9:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Apn demiş ki: |
Bilgiler için çok teşekkürler...
Bende champion filtre almıştım sanırım iyi bir filtre ?
Üstünde castrol yağ var Motulu çok övdüler bulabilirsem onu denemeyi düşünüyorum |
Motul bulman biraz zor olabilir ama bildiğim kadarıyla Yamaha'nın orijinal Yamalube yağlarını Motul üretiyor. Hatta ambalajları bile birebir aynı. Fiyatları da Yamaha servislerinde oldukça uygun.
Buradan almıştım ben: http://www.motoliz.com/
=============
Düzeltme: Biraz araştırdım da, bildiklerim çok doğru olmayabilir. Yanıltmayayım seni. _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Apn Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Mar 25, 2010 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkürler arkadaşlar
Bende mekanik meraklısı olduğumdan yapılan işe hep şüpe ile yaklaşırım illa bende anlıcam o yüzden ustalar, merakım yüzünden bezebiliyo Motorun hava filtresini değiştim. İlk aldığımda yeni takılmıştı merak ettim açtım meğersem takarken yırtmışlar içeri ne varsa almış... Motora nerdeyse kuş girecek o derece KN aldım...
Evet yağımı alır almaz girişeceğim motoruma ve yine başınızı şişireceğim bol bol... |
|
Başa dön |
|
|
Gurkan_SENOL41 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Nis 01, 2010 6:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
çalışırken gelen ses egzantirik zinciri tansiyoneridir yağ basıncı ile zinciri geren bu alet yağ değişiminden sonra belki değişiklik gösterebilir.
bugün gidonun titremesini rulman değiştirerek çözdüm maliyeti 20tl.
jnt göbeklerini kontrol et.
hava filtresinin önündeki siyah haznede oksişjen sensörü var onu çıkartıpp temizleyebilirsin.
yağ tıpasını gevşet yağı ısıt.yağ tıpasını gevşetmeden ısıtırsan sıkı bir tıpayı sıcakken zorlaman önerilmez.
içindeki yağı boşalttıktan sonra bir litre yağı koy boşalt koy boşalt .
http://faq.f650.com/main.html bu siteden çok şeyöğrenebilirsin. |
|
Başa dön |
|
|
Gurkan_SENOL41 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Nis 01, 2010 6:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
devir daimdeki keçlere bakman yada uzun zamandır değişmediyse değiştirmen yararına olur. |
|
Başa dön |
|
|
GStadt Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum May 14, 2010 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mert Usta'yı pek tavsiye etmem... Belki de bende şanssızlık oldu.. Bilemiyorum. |
|
Başa dön |
|
|
|
|