Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Semihvarol55 Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Mar 12, 2010 11:57 pm Mesaj konusu: Yardım (Topcase..) |
|
|
Givi maxia monokey kullanıyorum Topcase i taşımak için olan taşıma kolunu çıkartamıyorum Bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Çanta tam olarak bu.
http://www.solomotoparts.com/images/detailed/d_3277_01.jpg
Taşıma kolunun Ortasında Givi yazısı var kolları kırmızı tabanı siyah olan U şeklindeki yer ama bi türlü çıkaramadım.
anahtarı çevirince
Anahtarın altındaki kırmızı butonla çantayı çıkartıyorum
Anahtarın bir kaç cm üzerindeki PRESS tuşuylada çantayı açıyorum.. LÜTFEN YARDIM |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
DRAGON Değerli Üye

|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 12:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili semihvarol55, ben de aynı topcase'i kullanıyorum. Kısaca anlatayım kullanımını, umarım yardımım dokunur.
Topcase'in üst kapağını açmak için iki yol var.
BİRİNCİ YOL: anahtarı yuvasına yerleştirdikten sonra, anahtarı tam sağa çevirirseniz ve U şeklinde olan taşıma kolunun üzerindeki PRESS yazısının tam ortasına kuvvetle basarsanız taşıma kolunun açıldığını göreceksiniz.
İKİNCİ YOL: anahtarı tam sağa kuvvetle sonuna kadar çevirirseniz taşıma kolu açılacaktır.U şeklindeki kolun altında yer alan siyah butonu göreceksiniz bu sefer ona kuvvetle bastırırsanız üst kapağın açıldığını göreceksiniz. Burada sanırım siz fazla kuvvet uygulamıyorsunuz zarar veririm düşüncesiyle o yüzden açılmıyor olabilir.
Yine anahtarı tam sağa çevirdikten sonra en altta yer alan (anahtarın altında) kırmızı düğmeye bastığınızda bu sefer topcase komple sabitleme aparatından kurtulur ve serbest kalır.
Deneyin isterseniz yok yine de açılmıyorsa mutlaka bir arıza söz konusudur.
Umarım yardımım dokunmuştur. Kolay gelsin  |
|
Başa dön |
|
 |
Semihvarol55 Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 8:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dragon çok teşekkür ederim buqün denedim oldu minnetarım sana hepsini uyguladım artık çantamızı tanıyoruz )  |
|
Başa dön |
|
 |
DRAGON Değerli Üye

|
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ne demek, hiç önemli değil yardımımınn dokunabildiğine sevindim. Topcase'ini güle güle kullan. Kazasız ve de belasız günlerde.  |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Pzr Mar 14, 2010 10:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
DRAGON, Abicim seni görmek çok güzel... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK