Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
arkadaşlar aynı olay bir arkadaşımın başına geldi polis çağırdır şikayetçi olduk ve aldığımız yanıt
.....Siz araca çarptınızmı
.....Yok
.....Araç size çarptımı
.....Yok
.....O zaman bu tek taraflı kazadır diğer tarafdan bişey talep edemezsiniz...
işte ''kahraman türk polisi''. adam yere düşmüş, savcıyı dahi bilgilendirmesi gerek oysa..
o öküzlükte minibüscüden geri kalmayan, ukala kolluk olayına da uyuzum zaten. dallama herifler bilmeden konusup insanları da yanıltıyor.trafik polisine sekiz asli kusuru bile ögretememişler,arabama çarpmıştı biri,adamın elindeki evrağın arkasında yazıyor, ben söylemek zorunda kalmıştım bunun asli kusur oldugunu . nerden bulurlar bu tipleri bi de yetki verirler anlamam. bi polis de bana bisikletle kaldırımdan nerden gitmiyorsun demişti. bu adam trafik polisi...özellikle seçiyorlar bence..
ha sitede yada yakınları arasında işini adam gibi yapan polisler vardır onları tenzih ederim, geri kalanları tenzih falan etmem, 10 tane yasa maddesini ögreni versinler
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 11:00 pm Mesaj konusu:
işin özü tüm bunların bilincinde olum öyle kullanmak gerek iki tekeri ister race ister enduro ister bisiklet olsun karşımızda 4 teker üzerinde giden insan görünümlü 4 ayaklılar var...kalın sağlıcakla... _________________ yüreğini mavi tut ...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız