Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Mar 21, 2008 Mesajlar: 117 Nerden: Göztepe-İstanbul OFFLINE
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 8:25 am Mesaj konusu:
Arkadaşlar,
Biz de bir kaç motosiklet grubunun ortak organizasyonu ile 20-21 Mart'ta Çanakkale'de olacağız.Bir kısmımız (30-35 kişi) Gelibolu Kum Hotel'de,bir kısmımızda (10-15 kişi) Çanakkale Merkez'de Ece Hotel'de kalacak.Ama beraber gezeceğiz.Ben Kum Hotel'de kalacak grupdayım.Sizlerle de bir buluşup,görüşsek,tanışşak iyi olmaz mı? _________________ Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Honda Transalp - 34 GS 6679
Göztepe - İSTANBUL
http://www.facebook.com/sipsivri
En son sipsivri tarafından Çrş Mar 10, 2010 1:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 12:43 pm Mesaj konusu:
Oraganizasyon nasıl olacak önce şehitlik mi gezilecek , abidemi gezilecek
geliboludamı toplanıyoruz, çanakkaledemi toplanıyoruz _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır....
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 1:43 pm Mesaj konusu:
Anafartalar otelde yer bulabildim, çoğu otellerde yer yok
şu an 6 kişilik rezerw. yaptırdım. _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız