Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pts Şub 08, 2010 12:49 am Mesaj konusu:
Vatan Bilgisayardan World Card'a %12 indirim + 5 taksik (350tl), Advantage'a %8 indirim + 5 taksit (365tl civarı) alınabiliyor şu anda.
Ben de ilk bugün arabada denedim. Gayet güzel bir alet. Fm verici, araç içinde yeterli çalışıyor. Fakat yol tarifi çok da gerekli değil. Ekran yeterli.
Kask'a takılacak dış parçanın (fm alıcı) kaska tutturuluş biçimi yeterli anlatılmamış. Bana biraz garip geldi. Plastik parçadaki iki vidayı gevşetip sonra biraz da "kanırtarak" kaskın içine sokacağız herhalde. Ama kaskın orası baya kalın bir yer. Deneyen var mı?
Piranha Diablo'yu 3 aydır kullanıyorum. Kimseye tavsiye etmem. Bendeki cihazda bir sorun olabilir fakat sistem yazılımı (igo değil, romdan yüklenen) sürekli arızalanıyor. servis çok hızlı tamir ediyor fakat bu 3. oldu. değişim talep edeceğim. sorunsuz çalışsa gerçekten güzel bir ürün fakat ben bozulmalardan dolayı pek kullanamadım.
Servis dosya sildiğim bilgisini verdi fakat ben dosyaları görmedim bile. yolda giderken kendi kendine bozulmuştu.
zafercim navigasyon takınca bildiğin needforspeed deki minimap gibi oluyo
bilmedigin yolda gidiyorsun ve karsına nasıl bir viraj gelcek herzaman önceden biliyorsun.
eğer yarışırken minimap e bakabiliyosan needforspeed de ki burda daha kolay
inanılmaz keyifli bişey..
ayrıca google earth den olmayan yolları parkur olarak atıp tamamlayabilceğinide unutmamak lazım.
arkadaşlar ben aldı bu cihazdan ama ertesi gün iyade ettim dogru düzgün çalışmıyor kulaklıktan ses anca nevigasyon cihazının dibine girersen geliyor beş para etmez anlıyacagınız.... _________________ Tayfun TA XL 700
İzmir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız