Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cmt Şub 27, 2010 3:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
turist, normal tek silindir (F650, XT600, 660........gibi) makinelerle aynıdır... 640 lc4 spesyel makine olmadığından her şeyi normaldir...
ama inanılmaz vibrasyonludur... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
bora33 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Şub 27, 2010 7:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
1998 model ktm 640 adventure motorumla bugüne kadar yaklaşık 3000 km yol yapmışız. daha önceki xt660 r a göre bayağı titreşimli ama arazide ise bir o kadar kullanımı daha rahat. cüssesi 660 a göre iri dursada aslında kilo olarak 158 kilo olmasının genel kullanımda avantajları oluyor.
kendi motorum için arka dişliyi 42 den 45 dişe çıkarttım, ön arka pirelli mt 21 latik taktığım için asfalt yolda vibrasyon var yalnız motorum arkada 40 dişli ve enduro 3 sahara tarzı bir lastik olsa eminimki bu titreşim oldukça azalacaktır ama arazi kabiliyeti düşecektir. ben yapamadım ama sitemizde hatırladığım birisi bu motorla ortasya turnda taa nepale gitmiş gelmiş istenirse her tür yol koşuluna sürücü faktörüde eklenerek uyum sağlar, yeterki insan istesin. |
|
Başa dön |
|
|
mahmutkaya Değerli Üye
|
Tarih: Cmt Mar 05, 2011 10:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhabalar forum ilk defa yazıyorum.Dl 650,yamaha 350 xt ve honda 125 cg var bende .Yamaha ve hondayı elden çıkarıp,640 lc4 almayı düşünüyorum.Motor hakkında bilgi sahibi olanlardan mümkünse tavsiyeler istiyorum.Motoru hiç görmedim ,boyum 175 cm bana uygunmudur.DL yi rahat kullanıyorum.Uzun yol tecrübem var .Ktm yi toprak yol için almayı düşünüyorum.Yamaha iyi ama eski.Tavsiyelerinizi bekliyorum.HERKESE MUTLU YOLLAR |
|
Başa dön |
|
|
bora33 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Mar 07, 2011 11:18 am Mesaj konusu: |
|
|
mahmutkaya demiş ki: |
merhabalar forum ilk defa yazıyorum.Dl 650,yamaha 350 xt ve honda 125 cg var bende .Yamaha ve hondayı elden çıkarıp,640 lc4 almayı düşünüyorum.Motor hakkında bilgi sahibi olanlardan mümkünse tavsiyeler istiyorum.Motoru hiç görmedim ,boyum 175 cm bana uygunmudur.DL yi rahat kullanıyorum.Uzun yol tecrübem var .Ktm yi toprak yol için almayı düşünüyorum.Yamaha iyi ama eski.Tavsiyelerinizi bekliyorum.HERKESE MUTLU YOLLAR |
ktm 640 adventure alırsanız 155 kg ama 28 litre deposu ile uzun arazi keşifleri için ideal oluyordu ktm lc 4 640 enduro alırsanız benim bildiğim 135 kg ve deposuda 11 litredir. burada görüntü olarakda değerlendirilirse kişiden kişiye değişir ama adv modeli daha bir karizmatik duruyor
motor kendi sınıfında bence en titreşimli model gibi. ama amortisörleri çok iyi, frenleri çok iyi dengesi çok iyiydi. parça problemi spormotonun elinde stokta çoğu var omayanda 1 aya geliyor. önemli nokta bu makina kendi sınıfındaki diğer endurolara göre iyi usta istiyor dilinden anlayan ustası varsa orada, önce bir deneyip almalısınız. _________________ One Life.Live It. |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Nis 12, 2011 4:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
mahmutkaya demiş ki: |
Tek kelime ile , Tavsiye ederim. ( İki kelime oldu ama ) _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
|
|