Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 29, 2007 Mesajlar: 350 Nerden: Beyoğlu/İST. OFFLINE
Tarih: Çrş Şub 17, 2010 2:34 pm Mesaj konusu:
Haklısın face dostum.Tabiki elimizden geleni yapacağız bende en kısa zamanda göndereceğim dilekcemi.Benim sıkıntım 50 yaşına geldim ve hayatım boyunca bu ülkede doğru dürüst işler yapıldığı görmedim. Her zaman yarım bırakılır işler _________________ TransALP-05
Twister -04
Tarih: Prş Şub 18, 2010 9:57 am Mesaj konusu:
Bu çok önemli bir konu... Hız düşkünü değiliz ama 70 km ile de gideceğin yere anca gideriz...bu hızda ve düşük viteste MOTORU YAKMAZSAK..
FARKIMIZI ANLATAMIYORUZ..! Trafik uygulayıcıları HEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyduyun sesimizi...
4 tekerlekliyle bizi aynı kefeye koymayın.
Ben şunu derim. ( '' Bu zamana kadar gelmiş geçmiş hükümet de,bürokrasi de federasyon de,cemiyet de ....ne dersen de )
HAYATINDA MOTOSİKLETE BİNMEMİŞ ,HAYATINDA ARAÇ KULLANMAMIŞ,HAYATINDA MOTOR BİLGİSİ OLMAYAN,FAKAT SICAK BİR KOLTUĞA OTURMAK TEK İDEALİ OLAN ADAMLARI BU KONUDA PLANLAMA,UYGULMALAR YAPMAK İÇİN GÖREVLENDİRİRSEN ......Ahan böyle olur . bizlere de çırpınmak,ceza yemek vb.düşer _________________
Kayıt: Apr 04, 2006 Mesajlar: 209 Nerden: istanbul OFFLINE
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 9:30 pm Mesaj konusu:
DİLEKÇE GÖNDERMEYENLERİN ŞİKAYET ETME HAKKI OLMADIĞINA GÖRE VE BU FORUM 450 KİŞİ TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİĞİNE GÖRE BU İŞ OLACAK DEMEKTİR. _________________ "Seyahat Ya Resulallah"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız