Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pzr Şub 07, 2010 11:55 pm Mesaj konusu: 7 Şubat Pazar mer-mok & Seyyah riders buluşması
Bu yıl havalar gerçekten çok soğuk...Kasım ayından bu yana doğru dürüst motosiklete binemedik.Kaç tane gezi erteledik sayısını unuttum.Ama bu hafta yağmurda yağsa çok soğukta olsa motosiklete binmeye kararlıydım.Hafta içi havanın soğuk olacağını ama yağış olmayacağını meteorolijiden öğrenmiştim.O zaman bu hafta sonu gezmeliydik.Ama nereye?
Havanın soğukluğunu bize unutturacak bir yere gitmeliydik.Çok üşüsek bile içimizin ısınacağı bir yere gitmeliydik.Maddi ateş bizi ısıtırmıydı bilinmez.Yok yok bize manevi ateş lazımdı.Bu manevi ateşin adı dostluk ve kardeşlikti.Dostluk ve kardeşliğin en yakın adresi de "akdeniz motosiklet kardeşliği"Adana Seyyah riders'ti.
Bu duygu ve düşünceler ile sabah erken kalkıp,ilk iş olarak havaya baktım...Bulutlu ve 5 derece idi.Yağmur yağarmı acaba diye içimden geçirdim.Yağsındı.Ben hazırdım.Hazırlanıp buluşma yerimize doğru yola çıktık.Bizden daha erken gelen arkadaşlarımız vardı.
Cenk bey ve eşi,
Kaan bey ve Sevinç hanım,
Ben ve eşim,
Sibel ve Semra,
Devrim bey ve İzzet bey,
Ve 9 dakika geciken Mustafa ağbeyim ve Suna ablam,
Doğan kardeşimiz,
Kahvaltı yapmadan evden çıkmış olan arkadaşlarım yanlarında aperatif bir şeyler getirmişler,kardeşlik duyguları içerisinde paylaşmadan olmazdı....
Toplamda 9 motosiklet ve 16 kişi olarak yola çıktık.Toplu sürüş kurallarına harfiyen uyarak çok keyifli ve güvenli bir sürüş gerçekleştirdik...İşte size yoldan kareler,
sevgili Akdenizli Vedat ağabeyim ayağa kalkmış ve bizi motosikletle karşıladı....
Doğan eski bir çapırcı olarak regal 350 cc'yi çok beğendi...
İşte hep beraberiz,umarsız, çıkarsız....Ortak paydamız motosiklet...
Kısa bir kucaklaşmadan sonra acıktığımızı hissettik ve Halil başkanımızın daha önceden bizim için organize ettiği Hadırlı köyüne Durak restauranta doğru yola çıktık.İşte size Adana şehir içi yol fotoğrafları,
İşte Hadırlı köyü Durak restauranttayız...
Bu fotoğraflar Salih abime ithaf olunur...
O da ne Çay varmış ve yine bana ikram edilmedi....Çocuklar hazine bulmuş gibi o soğukta çay.....
Hemen kaynatın bakalım,
Allah razı olsun salim bey sende olmasan kimse bakmayacak bana,
Durak restaurant son derece nezih bir yer.O kadar kişiye servis aynı anda elbette zor olacaktır.Ama özellikle beyti çok enfesti...İşte size restaurant fotoğrafları,
Nefis ve de leziz yemekten sonra bizim kocaman çocukların oyun oynayası gelmiş olacak ki,bahçedeki tahtarevallide kim çok yemek yemiş yarışması düzenlemişler.Bir tarafta seyyah diğer tarafta mer-mok,
Bakın kim kazanmış,
Toplu fotoğraf çekilmeden olmaz,
Ve Hadırlı'dan çıkıp Menderes'e çay içmeye doğru yola çıkıyoruz,
Güzel Adana
Menderes Bulvarında şirin bir yer,
canım benim çok üşümüş,
her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi,bu gezimizin de sonuna geldik işte.
Daha gidecek yolumuz var ve soğuk kendini iyice issetirmeye başladı,
Allahaısmarladık sevgili seyyahlar...Bizlere bu günü yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ederiz.İyiki motosiklet almışım,iyi ki sizleri tanımışım.Her geçen gün daha sağlam temeller üzerine oturan "Akdeniz motosiklet kardeşliği"çabalarınızla layık olduğu yere gelecektir.Bize düşen elimizden gelen desteği vermek ve sizlere yanınızda olduğumuzu hissettirmekti....
Son noktayı dedemizin sloganı ile koyalım...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ....
YAŞASIN AKDENİZ MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ.... _________________ www.mersinmotosiklet.com www.mer-mok.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız