Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Misafir Misafir
|
Tarih: Prş Şub 04, 2010 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__,
40000km gittim diyorsun aynı buji ile , bana diyorlar 12000km de değişecek
buji 5 tl? bana diyorlar 35 tl
( birileri beni kekliyor gibime gelmeye başladı )
kendimiz söküp takmadan, sorusturup almadan ögrenemeyecegiz anlasılan
En son Misafir tarafından Cum Şub 05, 2010 6:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
cros Değerli Üye
|
Tarih: Cum Şub 05, 2010 2:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
motorda ılla bı sorun cıktıgı zaman bakım yapıyoruz aslında herzaman bakımlarını yaparsak bu tur olaylar yasamayız ayrıca motora yazık.... |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cmt Şub 06, 2010 9:57 am Mesaj konusu: |
|
|
ygr, Yılmaz'ım bak bu konuda haklısın... bujinin tükenmesi hız yapmaya, devirli kullanmaya görede kısalır veya uzar... Bak bir araya geldiğimizde sana eski bujilerimi gösteririm, bu mu 40bin dersin....
şimdi üzerinde İridium var; yani buji işi bitti... Artık buji değiştirmek yok gibi bir şey...
hızlı, devirli, akselerasyonlu kullanımlarda: debriyaj, fren balataları, lastikler, bujiler, yağ hepsi kısa sürede ömrünü bitiriyor...
örnek buji ise: 5000km de bir (örneğin yağ değiştirirken) çıkar temizle, sentille ara açıklığına bak orjinaline, getir... bujinin elektrot çubuğuna bak çok aşınmış mı diye.. sertte kullanmazsan, kaldı ki sen kullanmıyorsun... uzun km'ler gider diye düşünüyorum Yılmaz'ım... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Cmt Şub 06, 2010 11:20 am Mesaj konusu: |
|
|
bujiyi temizlerken iyi durumda ise değiştirmelim mi?
tabi servisin ne dediğini biliyorum ama deneyenlerin fikri önemli.
şimdi sen bu iridyum bujilerle 40 000 den fazla giderim diyor musun?
bi de su 5 tl meselesi. performansı çok farklı değilse 5 tl likten alırım, temizlemektense değiştiririm sökmüşken.fark 7 katı neticede |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Pzr Şub 07, 2010 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
ygr, ben normal, orjinalin de kullanılan NGK buji ile 40.000km yaptım... İridiumla ne yaparım allah kerim.. ondan diyorum ben buji işini bitirdim... ben artık buji değiştirmem diyorum..
bence acık kıy paraya, bir kereye mahsus fazla para ver ve buji işini kapat aklında...
_________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|