Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
aleko Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 05, 2010 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
ailereisi demiş ki: |
Yok benim amacım gezi, şu anki iş yerim yakın ve öyle yoğun bir trafik yok.İş yerinde kullandıklarımız ayrı. |
650 cc den aşağı makine alma.
aleko |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
zaferoz Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Oca 06, 2010 12:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
ailereisi, öncelikle forumumuza hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirir almak istediklerinizi alabilirsiniz. DL çok güzel bir motor size de büyük keyif verir.aleko, abinin de dediği gibi yüksekliği bazen biraz sıkıntı yaratsa da eğitim de almışsınız yavaş hızlarda da rahatça gidebilirsiniz şahsen en sevdiğim şeylerden biridir ara sokaklarda çok yavaş gitmek uzun yol ve gezi olarak ta güzel bir seçim yapmışsınız. Gelelim sorunuza; Bence motorun çok km yapmış olması kötü birşey değildir o motora binildiğini gösterir. Az km yapmış olması bende her zaman soru işareti uyandırır. Yani binmeyeceğin şeyi neden alırsın yada km'siylemi oynandı acaba vs vs. Aksesuarda çok önemli tabi en basit aksesuar bile çok pahalı internetten de fiyatları araştırabilirsiniz ve bu aksesuarlar genelde olmazsa olmaz şeyler yada olursa çok iyi olan şeyler Kazası olması da bence sorun olmayabilir şöyle ki motorlar düşebilir grenaj kırılabilir boyanabilir hiç sorun değildir lakin şase ve yürüyen aksam onarılamayacak kadar hasar gördüyse ve de idare eder şekilde tekrar yola çıktıysa bu makina o zaman sorun olabilir onun dışında bende birkaç defa düştüm olduğum yerde ama bunlara kaza denemez motor için normal şeylerdir. Size tam bir cevap veremediğim için üzgünüm ama ben olsam 3 motoruda alabilirim diyebilirim ama görmeden cevap veremem sağlıklı olarak. Hangisini seçerseniz seçin hayırlısı gönlünüze göre olanı olsun. _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
ailereisi Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Oca 08, 2010 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkür ederim. fikir sahibi olmama yetti. |
|