Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aksu Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2009 9:35 am Mesaj konusu: MOTOSİKLETE ARKADAN ÇARPIP ÖLÜME TERKETTİLER |
|
|
Burdur'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü.
Burdur-Fethiye kara yolunun 15. kilometresinde vatandaşlar, yol kenarındaki tarlada 15 DE 251 plakalı motosiklet ile yanında 2 ceset gördü.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı araştırmada, bir aracın motosiklete arkadan çarptığı belirlendi.
Kazadan sonra yaralanan 2 kişinin birbirlerine yardım etmeye çalıştıkları, cep telefonlarının çarpmanın etkisiyle uzak bir noktaya düşmesi yüzünden yardım çağrısında bulunamadıkları ve bir süre sonra hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.
Kazada ölenlerin kimlikleri henüz tespit edilemedi.
Güvenlik güçleri, olay yerinden topladığı tampon kırıklarından yola çıkarak motosiklete çarpıp kaçan aracı belirlemeye çalışıyor.
Hürriyet Gazetesinden Alıntıdır.
Allah sız herifler, çarptınız neden kaçarsınız, yazık değilmi o iki insana. Sizlerin sonu daha beter olur inşallah. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2009 9:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Moralim büsbütün bozuldu.Ya ne biçim ülkede yaşıyoruz,bir an için kendimi o meftaların yerine koydum kimbilir ne kadar çabaladılar Allah bu arkadaşlarımızın günahlarını affetmesini diliyorum.Çok üzücü  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2009 10:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Sözün bittiği noktadayız işte... Bunu yapanlara nasıl "insan" diyeceğiz?
Allah rahmet eylesin
Bir başka ve önemli konu: Cep telefonumuzu montumuzda ya da pantolonumuzda, savrulduğumuzda içinden düşmeyecek bir cebimize koymamızda her zaman yarar var. _________________ BMW F650GS
05324625892
 |
|
Başa dön |
|
 |
Navihawk Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 16, 2009 10:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Büyük ihtimalle travmaya ve yüksek G ye bağlı iç kanamadan hayatlarını
kaybettiler,ama enterasan olan şu ki gelen geçen bile ne jandarmaya ne de 112 ye bir alo dememiş,zaten vuranın böyle bişey yapmasını da bekle
miyoruz çünkü kurnazlık bizim gibi toplumlarda halen prim yapmaya de
vam ediyor ve ortadoğu ya değil bir tane kırk kere peygamber gelse hiç
bir şey ama hiç bir şey değişmeyecek... _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Seni hiç unutamadım ELENOR |
|
Başa dön |
|
 |
|
|