Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Prş Ekm 08, 2009 10:57 am Mesaj konusu:
TKC 80 hem yolda (ıslak olmayan), hem de arazide güvenli sürüş sağlayan ancak silgi gibi eriyen lastik (5-6000 km ömürlü diyor kullananlar) olarak biliniyor camiada. Seneye falan ben de alıp denemeyi düşünüyorum. _________________ "in the land of the blind, one eyed is the king..."
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Prş Ekm 08, 2009 11:09 am Mesaj konusu:
Motorumun üzerinde orijinal 17000 kilometrede Bridgestone Trail Wing var, ön lastik 5-6 bin daha gidebilir keza arka lastikte.Karoo-tkc türü dişli lastikler motosikletde çok şık duruyorda bana göre croos-hard enduro motosikletler hariç ömürleri kısa bu lastikleri motosikletime takmayı hiç düşünmüyorum.5-6 Bin kilometre kullanım için şahsen böyle bir lüksüm olmadığını biliyorum _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız