Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
okan55 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 06, 2009 1:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sedat ağabey bir rüzgar gibi gelip geçtiniz.... sizede sohbetinizede doyamadık... gezi raporun ve anlatımın yine her zamanki gibi mükemel... duygusal bir insan olduğunu çok iyi biliyorum .. mevlam herşeyi gönlüne göre versin...gezdiğin o kutsal toprakları bende çok görmek istiyorum seneye nasipse gideceğim.... samsundan selamlar... _________________ APRİLİA CAPONORD ETV 1000 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aksu Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 06, 2009 4:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sedat, Şefik ve Enver kardeşlerim
Bayram öncesi ve sonrasına sarkan, yapmış olduğunuz anlamlı gezi sizleri memnun etmiş ve paylaşımızın da bizleri memnun etmiştir, Allah razı olsun.
Yılda bir kez kültür gezisi sınıfından bu tür yerleri görmek, milli duygularımızı taze tutmak, milli birlik ve beraberliğimize önem vermek, sahip çıkmak, bu günlere nasıl gelindiğini idrak etmek, o günleri daha iyi anlayarak bugün atacağımız adımları hesaplayarak tezgahlara oyunlara gelmememiz açısından faydalıdır.
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Ankara da Anıt Kabir de aynı duygu ve düşüncelerle ziyaret edilmeli diye düşünüyorum. Gelecek olan arkadaşlara da elimizden geldiğince ev sahipliği yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 06, 2009 4:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
pelletizer demiş ki: |
ENDUROCU53, Çanakkale ,de aziz şehitlerimizin huzurun da bulunmak ,bu tarih kokan bu toprakları ziyaret edebilmek arzunuz du bu arzunuzu arkadaşlarınızla gerçekleştirebildiniz ne mutlu ,sizin adınıza sevindim. Anlayabildiğim kadarıyla çok kapsamlı bir gezi yapmışsınız zaten bir gün de tamamını gezmek olası değil.Raporunuzu dikkatle takip ediyorum, emeklerinize sağlık,teşekkürler.Selamlar  |
a.slm canım abim dediğiniz gibi istediğim arzu ettiğim aşıkın maşukuna duyduğu hasletle yandığım bir hayalimdi . istediğim zamanı bulamamış olmama rağmen bunada şükürler olsun ama nasipse seneye en az 1 hafta orda kalacağım.
hepinize rizeden slm ve saygılar allaha emanet olun |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 06, 2009 5:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aksu demiş ki: |
Sedat, Şefik ve Enver kardeşlerim
Bayram öncesi ve sonrasına sarkan, yapmış olduğunuz anlamlı gezi sizleri memnun etmiş ve paylaşımızın da bizleri memnun etmiştir, Allah razı olsun.
Yılda bir kez kültür gezisi sınıfından bu tür yerleri görmek, milli duygularımızı taze tutmak, milli birlik ve beraberliğimize önem vermek, sahip çıkmak, bu günlere nasıl gelindiğini idrak etmek, o günleri daha iyi anlayarak bugün atacağımız adımları hesaplayarak tezgahlara oyunlara gelmememiz açısından faydalıdır.
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Ankara da Anıt Kabir de aynı duygu ve düşüncelerle ziyaret edilmeli diye düşünüyorum. Gelecek olan arkadaşlara da elimizden geldiğince ev sahipliği yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. |
aksu abim teşekkürler . yazdıklarınızın altına imzamı attım .
anıt kabrin temsil ettiği misyon çanakkaleden ayrılırmı aksu abim ..? bence o anıt çanakkalede olmalıydı, çanakkale de yaşanan destanlar sıradan benim gibi bir köylüden generaline bir milletin topyekün ölüm kalım mucadelesi idi ve bu destan anıt kabirde ebedi istirahatında olan o kahramanı türk milletinin önderi olma konumuna getirdi. hiç biri ötekinin alternatifi değildir. bu millet kimin ne yaptığını , ve yapmadığını iyi bilmektedir . aynı duygularla anıt kabri temaşa etmek her türkün görevidir. %90 müslüman olan bir millet atasının huzurunda ellerini semaya açıp rabbinden büyük önderi için rahmet dileyebildiği sürece bu millet hiç birini ayırt etmeyecektir. rahat uyu paşam seni ve yüce dinimizi suistimal edenlere bu millet asla izin vermeyecek
slm ve saygılarımla |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 06, 2009 5:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
okan55 demiş ki: |
Sedat ağabey bir rüzgar gibi gelip geçtiniz.... sizede sohbetinizede doyamadık... gezi raporun ve anlatımın yine her zamanki gibi mükemel... duygusal bir insan olduğunu çok iyi biliyorum .. mevlam herşeyi gönlüne göre versin...gezdiğin o kutsal toprakları bende çok görmek istiyorum seneye nasipse gideceğim.... samsundan selamlar... |
okan kardeşim sizleri yürekten dost edindik . allah sizlerin dostluğunu daim etsin . güzel insanlar diyarı samsun bizim için artık farklı bir il bunu samimiyetimle söylüyorum .
rabbim sıkıntılarını hiç anlayamadığın şekilde halleder inşallah. bizleri orda yine kırallar gibi ağırladınız misafirlerimiz dostluğunuz ve samimiyetiniz karşısında . nerden akraba olduğumuzu sordu bende yürekten dedim.
sizleri seviyor dostlarım adına tekrar teşekkür ediyorum
slm ve saygılarımla |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|