Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Eyl 17, 2009 4:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
cenowar demiş ki: |
pelletizer abi merhabalar
çantalar harika görünüyo orjinalinden daha güzel olmuş nerede yaptırdınız
çanta tasarımı size mi ait yoksa çantayı yapanlar zaten 1200 gs için mi üretiyolar
birde bende telefonlarını alabilirmiyim sevgiler |
Özelden sorularınıza cevap verdim, arkadaşın telefonunu da.slm _________________
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Ekm 06, 2009 12:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
motorcuk demiş ki: |
Çantalar güzel görünüyor yalnız eksoz tarafının içi kaplı değil kalıp sorunu olsa gerek sen içini EVA denilen bir malzeme var onunla kaplayabilirsin vede perçinlerin olumsuzluklarından kurtulabilirsin bu Eva denilen malzeme terliklerin yapıldığı malzeme istediğin kalınlıkta bulabilirsin bir dene istersen... |
EVA malzemesini İstanbuldan temin ettim, 5mm kalınlığında çok esnek kaliteli bir malzeme.Çanta içinin şablonunu çıkartmak çok uğraştırdı ve açıkta olan perçin başları nı iyi kapattı.Önerin için teşekkürler motorcuk.
fotoları
Malzeme nin fotosu
|
|
HTBAYDAR Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Ekm 06, 2009 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güle güle kullan hocam çantalarını... Bir GSA da ben alırsam ilerde ilk işim bunlardan almak olsun...
Orjinal çantalardan farkı var mı onu merak ettim. Bir de değişiklik şansı var mıdır? Mesela 2 kask alabilen topcase yapılır mı? _________________ "in the land of the blind, one eyed is the king..." |
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Ekm 06, 2009 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
HTBAYDAR demiş ki: |
Güle güle kullan hocam çantalarını... Bir GSA da ben alırsam ilerde ilk işim bunlardan almak olsun...
Orjinal çantalardan farkı var mı onu merak ettim. Bir de değişiklik şansı var mıdır? Mesela 2 kask alabilen topcase yapılır mı? |
Orijinal çantaların ebatları daha küçük ,kask almıyor.Kilit mekanizmaları daha farklı .Bu çantalar olabildiğince geniş topcaseye kask sığabiliyor.Bana göre bu çantalardan daha büyüğünü özellikle topcase yi yaptırmaya gerek yok.Çantaların herbiri boş ağırlğıı 7-8 kg toplamda 22 kg dır.
Umarım gönlüne göre bir GSA alırsın sende bu çantalardan yaptırırsın. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Ekm 06, 2009 3:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
İçini kaplayınca da harika olmuş gerçekten. GÜle güle kullanın _________________ BMW F650GS
05324625892
|
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|