Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Endurocu Olarak Pek Beğenmem |
Racing |
|
51% |
[ 270 ] |
Scooter |
|
22% |
[ 116 ] |
Chopper |
|
26% |
[ 141 ] |
|
Toplam Oylar : 527 |
|
Yazar |
Mesaj |
mkaplan_55 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Eyl 25, 2009 8:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Abi 93 şahin işin biraz espiri katılmış benzetmesiydi. Yoksa şahini için 3 vitese takmam bile  _________________ ...Gidemediğin yer senin değildir... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
onurtrans Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Tem 29, 2010 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
bnim düşüncem kimse bana kızmasın: racing makineyi römorkla piste götürmeli römorkla pistten getirmeli caddeye yada araziye yakışıcağını düsünmüom  |
|
Başa dön |
|
 |
sed Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ağu 16, 2010 12:06 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ben normalde bir bisiklet tiryakisiyimdir bisikletimle şehirler arası yollar yapıp tek basıma gezerimancak bunu motor kullanarak ülkeler arası yapmayı düşünüyorum ve motorlar hakkında bildigim tek şey nasıl sürecegimdir bütüninceliklerini ve püf noktalarını öğrenmeyi pilanladıgım bir enduro almayı düşünüyorum en sevdigim motor tipi enduro cünki lakin yanımda sadce kıyafetlerim olmuyor yeri geldiginde cadırda taşımam gerekiyor sizce asırı agırlıga ve uzun yola enduro dayanırmı yoksa önerebileceginiz baska şeyler varmı ? |
|
Başa dön |
|
 |
wolfmann08 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ağu 16, 2010 1:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Motosiklet olayı racıng ten ibaret olsa üzülerek te olsa Motosiklet kullanıcısı olmazdım sanırım _________________ XL 650 TA 2001
0 RH (+)
Ufuk ÇELİK
www.artvinmotosikletkulubu.com |
|
Başa dön |
|
 |
enduroalcam Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ağu 16, 2010 9:40 am Mesaj konusu: |
|
|
3üde bizim için uzak çünkü 3de şehirler için yapılmış motorsikletlerdir ama bence en uzağı racingdir |
|
Başa dön |
|
 |
|
|