Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Endurocu Olarak Pek Beğenmem |
Racing |
|
51% |
[ 270 ] |
Scooter |
|
22% |
[ 116 ] |
Chopper |
|
26% |
[ 141 ] |
|
Toplam Oylar : 527 |
|
Yazar |
Mesaj |
YYUCE Tecrübeli Üye

Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Çrş Eyl 23, 2009 5:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dikkat ediyorum siteye yeni üye olan arkadaşlar genellikle bu ankete katılmaya ve cevap yazmaya gayret ediyorlar. Yeni üye olduğum zaman ben de öyle yapmıştım, sitemizin enduro sitesi olmasından mı nedir, cevaplar daha çok racing karşıtı; latife olsun diye PANCAR motor dememe rağmen sağolsun Adnan abimiz ona da sahiplendi. Eh ne de olsa ruhunda maceracılık olan tüm enduro sahipleri balıkçılık, su altı sporları, dağcılık, paraşüt v.s. gibi adrenalin yükselten, kolestrol düşüren her türlü spor ile ilgileniyorlar. Allah eksikliğini göstermesin. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
sentez Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Eyl 24, 2009 1:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu soru racingcilere sorulsa, onlarda sanırım scooter ve enduro derlerdi
gösterişe düşkün ya arkadaşlar o bakımdan  |
|
Başa dön |
|
 |
mkaplan_55 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 24, 2009 7:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu göreceli bir kavram şahsen ben racing kullanıcısı olarak işin gösteriş kısmını hiç aklıma dahi getirmemiştim, hız deseniz ödüm kopar Oturma rahatlığı deseniz çok dertliyim. Ama Racing kullanmakdaki tek amaç ivmelenme! Trafikde sıkıştırıldığımda, makasda kaldığımda yada eşimle yola giderken yanımdan geçen 1993 model şahin marka aracın içine istif olmuş 5-6 kişinin bakışlarından rahatsız olduğumda anında fırlayıp gitmem ve arkamda kalan aracın yetişebilmek için acizane çırpınışı.
Bu arada BMW 1200 GS ile en kafadaki Racing makinayı yan yana çekelim bakalım hangisi daha gösterişli daha ilgi çekici
Saygılarımla... _________________ ...Gidemediğin yer senin değildir... |
|
Başa dön |
|
 |
YYUCE Tecrübeli Üye

Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Prş Eyl 24, 2009 4:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Racing motor hakkında savunucu olan arkadaşlar elbette hoşlandığı bir motor tipini müdafaa edecek, bizlerin enduroyu müdafaa ettiğimiz gibi haklılar bir şey demiyorum herkesin kendine göre bir sebebi var mutlaka. Fakat ben şahsen racing motorda uygun bir oturuş rahatlığı bulamıyorum yani ergonomik değil, neye göre ? tabii ki enduroya göre. Kaldı ki yeni aldığım touring motorda bile yarı enduro yarı racing özellikleri var hafif öne doğru oturmak bile bana çok ergonomik gelmedi. Benim için endurodaki oturuş özelliği hem uzun yol, hem hakimiyet hemde yaşımız biraz ilerlediği için belime iyi geliyor, benim geçerli sebebim de bunlar. |
|
Başa dön |
|
 |
broker Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 24, 2009 8:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
mkaplan_55 demiş ki: |
Bence bu göreceli bir kavram şahsen ben racing kullanıcısı olarak işin gösteriş kısmını hiç aklıma dahi getirmemiştim, hız deseniz ödüm kopar Oturma rahatlığı deseniz çok dertliyim. Ama Racing kullanmakdaki tek amaç ivmelenme! Trafikde sıkıştırıldığımda, makasda kaldığımda yada eşimle yola giderken yanımdan geçen 1993 model şahin marka aracın içine istif olmuş 5-6 kişinin bakışlarından rahatsız olduğumda anında fırlayıp gitmem ve arkamda kalan aracın yetişebilmek için acizane çırpınışı.
Bu arada BMW 1200 GS ile en kafadaki Racing makinayı yan yana çekelim bakalım hangisi daha gösterişli daha ilgi çekici
Saygılarımla... |
Kardeş 93 model şahini javaylada geçersin niye o kadar para verip racing aldınki ?? _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|