Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
tekrardan selam arkadaşlar...
kararimi verdim
1 yil kadar halen garantisi mevcut olan bi kanuni cross alicağim nede olsa 1 yil daha garantisi var ve benim motor tecrubem için 1 yil yeterli bu yuzden fazla bi riskim yok...
ondan sonra 650 lik bir enduro benim için çok daha kolay olucaktir...
hepinize yardimlarinizdan ötürü çok ama çok teşekkur ederim.
bir sorum daha olucak
acaba bu crossu alirken dikkat etmem gereken önemli bir şey varmi?
makine halen kendi bayisinin garantisi altinda ve makineyi bayiden alicağim
yani bayi 2.eli
Tarih: Pzr Eyl 13, 2009 1:44 am Mesaj konusu:
Ben de Honda XL200 ile başladım. Gelişmem, kontrol, sürüş tekniklerini uygulayabilmem daha hızlı ve güvenli oldu, çünkü motorun hafifliği ve gücü hataları daha kolay tolere ediyor. Daha çok zevk aldım, zaten bu arada büyük motorları da deneme şansım oldu. Açıkçası biraz ürktüm. O zaman gerçekten başlangıç için doğru karar verdiğimi anladım.
Yamaha YBR125 ile dünya turu yapanlar var ayrıca.
1 yıl bu motorla edineceğim tecrübe tam kıvamında olacak diye düşündüm.
Kanuni hakkında bir bilgim yok. XL200 tavsiye ederim. (Son anda kafanı karıştırmak gibi olmaz ise ) Bu yol da biraz engellerle, engebelerle dolu: satışı hemen üzerine alman gerekir, vergisi, muayenesi, zorunlu trafik sigortası vs işlemleri yaptırman, kontrol etmen gerekir, satıcı, tamirci yamyamlar var çok, iyice sorup soruşturman gerekir vs.vs. Neyse bunlar genel hallerimiz zaten, Türkiye'de yaşıyorsan biliyorsundur
Kolay gelsin.... Kazasız belasız sürüşler dilerim. Hep aklımda olan bir laftır: "En iyi motorcu, yaşayan motorcudur" _________________ Honda XL200 (2009 - 2011) (Geçmiş)
Kawasaki KLR650 C (2011 - ....) (Şimdi)
Kayıt: Feb 18, 2008 Mesajlar: 863 Nerden: ist/besiktas OFFLINE
Tarih: Pzr Eyl 13, 2009 9:19 pm Mesaj konusu:
Slazer, kararın doğru olmuş hayırlı olsun 15-20000 km yap sonra 650 ye geçersin bu en iyisidir tecrübeli arkadaşlar gerekli uyarıları yapmışlar zaten motorunu al güle güle kullan sonra fotoğraflarıda buraya koyarsın kolay gelsin... _________________
m
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız