Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 20, 2008 Mesajlar: 58 Nerden: İst/Kağıthane OFFLINE
Tarih: Cum Ağu 14, 2009 8:13 am Mesaj konusu:
Evet 350 ciler emme ve eksoz piyanosu lazım tabi ayar civataları ile birlikte.ve Sibop kayıt lastikleri.
Elinde olan varsa veya satanı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. _________________ Murat AYDOĞAN
(TB1P)
http://mrtaydgn.spaces.live.com
Kağıthane/İst
95 SUZUKİ RM250
Selamlar. Bende yeni DR350 sahibi oldum ve bu kadar keyifli bir makine olduğunu düşünmemiştim. Şimdilik elden geçmesi gereken yerleri olduğu için bakıma aldık ama çok yakında güzel bi enduro-cadde lastik takıp keyfini çıkaracağım Bu arada bana da parça lazım tabiki... _________________ Lift Your Wings Up High My friend, Fearless to the End...
Kayıt: Aug 02, 2006 Mesajlar: 743 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Çrş Ağu 26, 2009 7:53 am Mesaj konusu:
[quote="astra828"]SLM HAYIRLI OLSUN.DR 350 MARŞ MOTORU LAZIM NASL TEMIN EDEBİLİRİM ARKADAŞLAR[/quote
özcan hocam her türlü parça konusunda yardımcı olurum
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız