Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Sal Ağu 11, 2009 11:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu da rahmetlinin son fotosu,
15 günlük BMW si ile............
 _________________ TENERE 660
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Sal Ağu 11, 2009 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hürriyet Gazetesi'nden alıntıdır:
Edirne rüzgarın kızı Gökçen Yılmaz'a ağlıyor!
Gökçen, doğum gününde toprağa verilecek!
İSTANBUL'dan motosikletiyle Karadeniz turuna çıkan 25 yaşındaki Gökçen Yılmaz, Samsun yakınlarında önündeki aracı hatalı sollayınca karşıdan gelen TIR'a çarptı.
İSTANBUL'dan 8'i bayan toplam 13 arkadaşı ile birlikte motosikletleriyle Karadeniz turuna çıkan ve dönüş yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ana sınıfı öğretmeni Gökçen Yılmaz'ın cenazesi baba ocağı olan Edirne'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Küplü Beldesinin Adasarhanlı köyüne getirildi. Gökçen öğretmenin bugün doğum günü olduğu öğrenildi.
İstanbul'da bir rehabilitasyon merkezinde ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan 26 yaşındaki Gökçen Yılmaz, 2 Ağustos günü motosikletleri ile Karadeniz turuna çıkmak için Pendik çıkışındaki bir benzin istasyonunda 8'i bayan 13 arkadaşı ile buluştu. Daha sonra konvoy halinde yola koyulan arkadaşlar turlarını tamamladı ve dönüş yoluna geçti. Ancak Gökçen öğretmen, 34 AS 2224 plakalı motosikleti ile Samsum yakınlarındaki Toptepe Mevkii'nde önündeki giden bir otomobili solladığı sırada karşı yönden gelen Şefik Akbulut yönetimindeki 01 RS 988 plakalı TIR'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Gökçen Yılmaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Acı haberi alan amca Dursun Ali Yılmaz, Gökçen öğretmenin cenazesini almak için Samsun'a gitti ve bugün öğle saatlerinde cenazeyi baba ocağı olan Edirne'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Küplü Beldesi'nin Adasarhanlı köyüne getirdi. Burada Gökçen öğretmenin cenazesi gözyaşları içinde karşılandı. Acılı anne Sümbül, baba Şemsettin, ağabeyler Oğuzhan ve Tacettin Yılmaz'ı ise yakınları teselli etmeye çalıştı.
Kızının arkadaşları ile birlikte karadeniz turuna çıktığını belirten baba Şemsettin Yılmaz, "Kızım Karadeniz turuna çıkmıştı. Biz Karadenizli olduğumuz için bende kızıma ata toprağını ziyaret etsin diye izin verdim. Kader dönüş yolunda yolunu kesti. Bugün kızımın doğum günüydü, 8 Ağustos'ta öldü, doğum gününde toprağa veriyoruz. Bu da bizim için ayrı bir acı. Acımız çok büyük" dedi.
Gökçen öğretmen Karadeniz turuna çıkmadan 1 hafta önce ise baba ocağına geldi. Burada ailesi ile hasret gideren Gökçen Yılmaz, ailesi ile helalleştikten sonra yola koyulmak için yeni aldığı 2 ay önce 8 bin 250 liraya aldığı 2000 model BMW marka motosikletinin üzerine bindi. Köydeki evinin önünde ise teyzesinin kızı Merve Aşkın, Gökçen öğretmenin motosiklet üzerindeki son bu fotoğrafını çekti.
Gökçen Yılmaz'ın cenazesi ikindi vakti kılınacak olan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek. (Hürriyet - 10.08.2009) _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
YYUCE Tecrübeli Üye

Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Sal Ağu 11, 2009 4:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Konuya taziye dileklerini bildirmek sureti ile katılan arkadaşların, hiç bir şekilde art niyetli düşünüp eleştiri dozunu kaçırdıklarını sanmıyorum. Onların heyecanı ve geride kalanlara sahiplenme duygusu ile hareket ettiklerini varsayıyorum. Ateş düştüğü yeri yakar acılı aileye bu mesajlar ne kadar teselli olabilir, bizim acılarını paylaşmamız onları ne kadar rahatlatabilir, cenazeye hangimiz katıldık evet üzgünüz ama ne yapabiliriz.
Gelin bu üzücü durum milat olsun bir daha böyle olayların yaşanmaması dileğiyle, tüm kaybettiklerimizi de anmak üzere onun doğum gününü anma günü yapalım. Tüm motor klüplerine çağrımdır, yarın bizim başımıza gelmeme garantisi yok kaç kişi bu sevdadan vazgeçecek? baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş, Allah gani gani rahmet eylesin. |
|
Başa dön |
|
 |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Sal Ağu 11, 2009 6:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle katılıyorum.........
Arkadaşlar,bu olay ne kadar üzücü olsa da,irdelemek ve doğruya ulaşmak
bizim amacımız olmalı.Ve bunun yeri de bu topiktir.
Yoksa 500 üye başsağlığı dilemiş,kime ne,bana ne faydası var,endurocuya
ne öğretiyor.Ancak sıcağı sıcağına bir şeyler yapılır.Soğuduktan sonra unutulup gidiyor.
Samsun Motosiklet kulübünün yaptığı açıklamayı da maalesef doğru bulmuyorum.
Burası bilgi topiği.Herşey motosiklet adına konuşulur,doğru bulunur,öğrenilir,
dersler çıkarılır.Burda kimse saygısızlık yapmıyor,sadece bu kötü kadere kızıyor,
bende kızıyorum,sesli düşünüyor ve yazıyorum.Yanlış nerede diye.
Çünkü hatayı yapan bir endurocu arkadaşımız.Bunu araştırmamızdan daha doğal ne olabilir ki.
Başka arkadaşlarımızda ordan geçecek.Aynı hataları yapmasınlar diye konuşmamız ve yazmamız gerek.Şimdi susacaksanız,hayatınız boyu hep susun.
Saygılar............. _________________ TENERE 660
 |
|
Başa dön |
|
 |
sekoucdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ağu 11, 2009 9:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
FREECLOUD demiş ki: |
hoca demiş ki: |
herkes lalay lom yapıyor kımsesı yokmu bu ınsanların yanında yazıklar olsun istanbul rıderse nedenmı çünkü onlara yakın gördum onlara yakın bır thışört kulanıyor madem acemı nıye yolluyorsunuz karadenız turuna sonrada keşke yok böyle bır şeysen hala lay lay lom bu ınsanlar yazıklar olsun derım . |
Sevgili ''Hoca'' nikli arkadaşım,
Türkçe konusunda öncelikle tebriklerimi iletirim size...
ÖzgürBULUT |
sayın FREECLOUD
Siteminizi anladımda
Türkçe öğretmeni misiniz? Onu anlayamadım  |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|