Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Pts Tem 27, 2009 11:16 am Mesaj konusu: |
|
|
dark_face, eyvallah anladım dostum.. bende genelde uzun yolda 90-120 giderim.. yanii o makina bende olsa 5 litrelere düşer gibi geldii... ama tabi gerektiinde kullanabilceen bir gücü bacaklarının arasında oldunu bilmek bilee güzel
saygılar... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Sheritra Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr Ağu 16, 2009 9:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet Zafere bende katılıyorum.Yakıt biraz fazla ama A.T ye binince şaha kalkmış bir ata binmiş gibi hissediyorsunuz kendini.Arazide mükemmel performans.Asfalt ta en son 165 gibi bir hız yaptım.Hiç vibrasyon ve dengesizlik yok.Yola oturdukça oturuyor. _________________ Özgürlüğün Başka Adı-
Honda Africa Twin |
|
Başa dön |
|
 |
tittytwister Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ağu 17, 2009 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
A.T ile orjinal egsozu üzerinde ve 2 kişi yüklü 100km/4,5 lt yi gördüm asfaltta 180km/h çok rahat görür ayrıca dengelide gider, arazide ise AT sahibine göre gider gayet güzel değerler bunlar :d |
|
Başa dön |
|
 |
cenker_ttr Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 24, 2009 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Özür dilerim araya girdiysem ama 98 Pegiyi yeni sattım.
Çok sağlam ve kaliteli bir motor kesinlikle. 5 subaplı, denediğim motorların çoğundan konforlu. Ters amortisörün hareketli parçalarının hafifliğinden kaynaklanan öabuk ve yumşak tepkisinden bahsedilse de ben anlayamadım Ama konforu iyi
Tam bir uzun yol motoru ki biraz yol yaptım ben de
Tek silindirli motorlar içinde de vibrasyonu az olanlardan biri GS le neredeyse aynı.
Kronik sıkıntısı marş problemi ama forumlardan nasıl halledebileceğini bulabiliyorsun.
2001 öncesi F650 GS le ayni parçaları kullanabiliyorsun marş probleminde.
apriliabikers.net den çok ayrıntılı bilgi alabilirsiniz, son olarak bu paraya alınabilecek en kaliteli motosiklet diyorum. _________________ Yavas git,gidilecek cok yol var..
1200 GS |
|
Başa dön |
|
 |
|
|