Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
okantezer Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ağu 15, 2005 9:02 am Mesaj konusu: Aprilia Yedek Parça |
|
|
Arkadaşlar. Sanırım hepimiz için bu güzel markaya ait yedek parçalar problemdir. Ben sinyal olayımı çözdüm bu kez de orta sehpa sorunu yaşıyorum. Yurt dışından getirtmek istiyorum ancak nereyle temas edebileceğim hakkında bir bilgim yok. Web sitesi fln bilen varsa beni andınlatsın lütfen. Şimdiden sağolun.... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
genc55 Tecrübeli Üye

Kayıt: Jan 24, 2006 Mesajlar: 188 Nerden: samsun / 19MAYIS
|
Tarih: Pzr Oca 29, 2006 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
karde sbole sınyal gaz kolu ayna vs seyler kolay cozum seypayıda yaptırabilirsin _________________ <div align="left">gencasik55 A Rh(+)</div> |
|
Başa dön |
|
 |
MAQARA Demirbaş Üye

|
Tarih: Pzr Oca 29, 2006 9:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
www.louis.de _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
sinancetiner Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr Tem 19, 2009 9:51 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkadaşlar.... adım sinan
motora yeni başlayan biri olarak maddi limitlerimi zorlayarak bu fiyat aralığında ve estetik açısından çok yakışıklı bir pegasa 650 almayı düşünüyorum.. formlarda oldukça inceledim.. bazı parçalarda sanırım bir kaç arkadaş distiribitör nedeni ile yedek parça sorun yaşamış .. yalnız bu konu başlıklarına baktığımda pek güncel olmadığını gördüm.. yeni bir kullanıcı olduğum için bana bir kaç konuda fikir verebilirseniz çok sevinirim..
halen yedek parça sorunu devam ediyor mu ...? alacağım motorda sanırım marş filibiri sorunu var ve temin edip yaptırabilirmiyim.. maliyet ne olur?
izmirde aprillia pegaso üzerine servis ve bakımları için kimi tavsiye edersiniz.. ?
şimdiden teşekkürler.. |
|
Başa dön |
|
 |
HTBAYDAR Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Tem 19, 2009 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
sinancetiner, sana apriliabikers.net sitesine bir göz atmanı öneririm. Peggynin yeri ayrıdır. şimdiden hayırlı olsun. _________________ "in the land of the blind, one eyed is the king..." |
|
Başa dön |
|
 |
|
|