Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Barracoon Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Oca 19, 2008 2:10 pm Mesaj konusu: Continental tkc 80 kullanan varmı.? |
|
|
lastik degişim zamanımız geldi tkc 80 alıyım diyorum güzel lastik tam istanbula göre fakat bu lastik hakkında bir sürü tevatür var bayaa geç ısınıyormuş ve çabuk bitiyormuş gibi bir çogu kulaktan dolma bilgi acaba sitede tkc 80 kullanıcısı varmı varsa artılarını eksilerini söylerse sevinirim Teşekkürler. _________________ http://www.bikepics.com/pictures/1750345/ |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Gurkan_SENOL41 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Oca 19, 2008 2:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben f650gs de kullandım. bir sene yi tamamlayamadı.
off road yapmayacaksan paranı yazık etme.bunu da yaptığın zaman bir seneyi tamamlayamayacak.
endurolar için tasarlanmış cadde lastiklerinden şaşma. |
|
Başa dön |
|
|
aythakan Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Oca 19, 2008 4:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Continental TKC 80 off road yapacaksanız güzel lastiktir. Yok 100 km yolun 10 kilometresi toprak yol diye takmayı düşünüyorsanız Escape modelini tavsiye ederim. TKC kadar olmasada sizin ihtiyacınız olan performansı topraktada gösterecekk bir modeldir escape.
lastik tipleri kullanım amacına göre dizayn edilmişlerdir. Amacı dışında kullanılırsa bu tevatürleri duymaya devam edersiniz. _________________ Motorize07 riders |
|
Başa dön |
|
|
cemt55 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Oca 19, 2008 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Halen kullanmakta olduğum bu lastikler ağırlıklı olarak arazi için tasarlanmış olmasına rağmen yol performansının, ıslak yol performansının da iyi olması özelliğine sahip. Ömrünün nispeten az olduğunu (8000 km) yine tecrübe eden kullanıcılarının yazdıklarından okumuştum. Arazi şartlarında motora güç veren, çamurda, kumda çok iyi performansı var. Çok uzun yol ve kilometre yapmayan endurolar için tavsiye ederim. Geçtiğimiz yaz başı stoklarda tükendiği için ön lastiği Antalya'dan zar zor bulmuştum. Şu anda bulunabilir kanısındayım.
Selamlar. _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum'' |
|
Başa dön |
|
|
tenereahmet Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Oca 19, 2008 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|