Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Misafir Misafir
|
Tarih: Pts Tem 31, 2006 4:21 pm Mesaj konusu: 640 LC4 Adv. - Ön çamurluk... |
|
|
Merhabalar,
Ben KTM sahibi değilim ama hayranıyım...
Öğrenmek istediğim şey: 640 Adv. ön çamurluğu; 2003 ten eski modellerde yukarıda iken yeni modellerde aşağıda, buraya kadar sorun yok, ancak bazı yeni modellerde de (2004 ve üstü) çamurluğun yukarıda olduğunu gördüm. Bu durumda, mesela 2005 model bir 640 Adv'a eski modellerdeki gibi yüksek çamurluktan takılıyor doğru mu
En son Misafir tarafından Prş Ağu 24, 2006 3:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Ağu 01, 2006 4:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet takılıyor doğrudur.
Ancak birkaç problemle karşılaşılıyor. Forumlarda bu daha önceden anlatılmıştı eski sayfalarda kalmış olabilir. Boş bir zamanında bakarsın ok.
Bildiğim kadarı ile bağlantısı uygun çamurluk gerekiyor. Ön fren hortumunu bağlamakta problem oluyor ancak bu aşılıyor. Yapan arkadaşlar vardı ancak artık pek görüşemiyoruz. Umarım bir ara bakarda detaylıca yazarlar.
Bende öyle bir problem yok benim problemim başka . END yi ADV yapmaya çalışıyorum . Bakalım hayırlısı _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
onuro Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Ağu 01, 2006 4:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yanılmıyorsam takabiliyorsun, özhanda görmüştüm.
Hatta üstteki resimdeki lc4 enduronunkini takmak zorunda da değilsin exc modellerinin bence daha havalı kıvrık olan ön çamurluğu da takılabiliyor...
hey gidi ktm, ne biçim torku vardı... _________________ OnurO
Onur ÖZTÜRK / İzmir
Suzuki Dr-z 400 |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Ağu 01, 2006 4:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
hey gidi ktm, ne biçim torku vardı...
|
Vallahi Onur.
Dün sabah garajdan çıkarken motor şahlandı zor zaptettim. Gazı dikkatli kullanmak lazım bu merette. Heeheheee _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Ağu 01, 2006 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
hey gidi ktm, ne biçim torku vardı...
|
Vallahi Onur.
Dün sabah garajdan çıkarken motor şahlandı zor zaptettim. Gazı dikkatli kullanmak lazım bu merette. Heeheheee _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
|
|