Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
KIVANC Yeni Üye
|
Tarih: Çrş May 31, 2006 6:08 am Mesaj konusu: ARKADAŞLAR BİRDE BENIM DERDİME DERMAN |
|
|
EVET FORUMDA YENIYIM VE NEDENSE BU 1 AYDIR MOTOR TUTKUNLUĞUM TUTTU TABİKİ SEBEBİDE KIZ ARKADAŞIMI Bİ MOTORLU ERKEK İLE GÖRMEK AMA NE MOTORDU BE VALLAHİ BEN BİLE HAYRAN KALDIM ADIM YAKUP YAŞIM 19 GAZİANTEPLİYİM İŞİM NETTE WEBDİZAYN WEBHOSTING DOMAİN
ASIL MESELEYE GELELIM ARKADAŞLAR HİÇ MOTOR MODELİNDEN ANLAMIYORUM AMA ŞU FOTĞRAFA Bİ BAKIN BUNUN GİBİ GÜZEL Bİ ŞEY MESELA YAKITI NASIL VE BU NASIL NE HIZDA GİDER FİYATLARI NELERDİR SİZDEN SADECE BU BİLGİLERİ İSTIYORUM YARDIM EDECEK ARKADAŞLAR ABİLER VARDIR ARANIZDA ŞİMDİDEN TŞG EDERIM
YA FOTOĞRAF ATAMIYORUM AMA DR600 MU DL 600 MODELLERİ SANIRIM İSTEDİĞİM ŞEY |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
cooper Kıdemli Üye
Kayıt: Feb 04, 2006 Mesajlar: 685 Nerden: SAMSUN / 19Mayıs
|
Tarih: Çrş May 31, 2006 6:21 am Mesaj konusu: |
|
|
sen kendı kafana yatkın motoru zaten bulursun ama hiç motor kullanmadıysan bu makine sana cok ağır kaçar _________________
|
|
Başa dön |
|
|
KIVANC Yeni Üye
|
Tarih: Çrş May 31, 2006 6:26 am Mesaj konusu: |
|
|
nasıl yani ya durun reklam olmasın ama bi tane motor var bi adreste fotosuna bi bakın http://www.alalimsatalim.com/displayilan.asp?id=102729 bu lınkte motor manyakl duruyo ya hastayım buna biraz daha detaylı anlatırsan sevınırım abi |
|
Başa dön |
|
|
cooper Kıdemli Üye
Kayıt: Feb 04, 2006 Mesajlar: 685 Nerden: SAMSUN / 19Mayıs
|
Tarih: Çrş May 31, 2006 6:30 am Mesaj konusu: |
|
|
hımmm sen racing makinelerden hoşlanıyorsun bu makine 280 km gibi bir hıza ulaşıyor ulaştığı gibide yakıyor o resımdekı makine 98 99 model 7000 ila 9000 ytl arası değişir ama senın için inan sağlıklı olmaz cok atak seri makıne 4 silindir sen daha ufağından başla derim kardeş samsundan...........levent.......... _________________
|
|
Başa dön |
|
|
KIVANC Yeni Üye
|
Tarih: Çrş May 31, 2006 12:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
TŞG EDERİM LEVENT ABİ GERÇEKTEN GÜZEL BİLGİ VERDIN SAĞ OLASIN ABİ AMA OLAY ŞU YANİ BEN GUNDE 1 YADA 2 SAAT ŞEHİR İÇİNDE SÜRECEM 1 AY TAM ALIŞANA KADAR UZUN YOLA GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İNANIRMISIN EN BUYUK HAYALİM OLDU YA ŞİMDİ KIZI Bİ KENARA ATTIM BU MOTORA AŞIK OLDUM YA NASIL Bİ ŞEY ANLAMADIM SADECE Bİ DEFA MOTORU GÖRDUM İÇİM YANDI VALLAHİ TABIKI BURDA SENIN GİBİ GÜZEL İNSANLAR YARDIMCI OLURSA 1 2 AY MODELLERİ TAM ÖĞRENINCE VE FİYATLARIDA ÖĞRENINCE İNŞALLAH ALACAM ALLAHIN İZNİ İLE AŞIK OLDUM YA |
|
Başa dön |
|
|
|
|