Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Cloud Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Oca 04, 2013 4:49 pm Mesaj konusu: 2013'ün ilk üyesiyim galiba |
|
|
Selam.Adım Çağrı. İstanbul'da yaşıyorum.
2006'dan bu yana motosikletle ilgiliyim. 3 adet motosikletin ardından son 2,5 yıldır motosikletsiz bir motosiklet sevdalısıyım. Umudum en kısa zamanda yeni bir tane almak. Bu zaman zarfında ise yerli yabancı forumlara salyalarım akarak bakmadayım.
Öyle büyük cc'lerle muhteşem geziler yapmış biri filan değilim, en büyük motosikletim bir 250cc idi. Bundan sonra da yine küçük cc alabilirim büyük ihtimal ama ikiteker bu, bi kere sevince büyük küçük hepsi bi şekilde tatmin ediyor insanı.(En azından benim için bu böyle)
Sanırım 2013'ün ilk üyesiyim. Endurocu ismini hep duymama rağmen ilk hevesle bir sürü forum v.s. üyeliği yapıp sonrasında pek çoğundan soğuyunca kendime bir blog açıp orada tatmin eder oldum motorculuğu. Bugün küçük tefek araştırmalar yaparken, karşıma endurocu yeniden çıkınca üye olmayı istedim. Aslında son zamanlarda izleyici olmayı tercih ediyorum, bu sebeple de sanırım burada da sessizce izleme yapacağım. Ama siteyi izleyeceksem en azından üye olayım diyerek giriş yaptım.
Herkese selamlar ve keyifli sürüşler! |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cum Oca 04, 2013 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çağrı aramıza
Umarım hayalindeki motosiklete biran önce kavuşursun
İnsanın içinde ikiteker sevgisi olunca, motorlu ya da motorsuz site site dolaşıp bilgi paylaşımında bulunabiliyor
Bizler şu anda bu konuda çok şanslıyız; ancak 15-20 sene öncesine gittiğimde (internetin olmadığı dönemlerde) motosiklet dergilerine saldırır tüm sayfalarını defalarca okurduk
Resimlere bakıp bakıp iç çekerdik. Yabancı dergilere abone olup yeni ve Türkiye'de olmayan modellere bakarak imrenirdik...
Sektör ne kadar hızlı gelişti, ülkemiz bunun neresinde halen inanamıyorum
_________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum Oca 04, 2013 11:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cloud, Hoş geldin iyi forumlar _________________
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cmt Oca 05, 2013 12:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Cloud, Ailesine
Katılımlarını beklerim... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
oozeandooze Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Oca 06, 2013 1:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Ailemize hoşgeldin iyi forumlar... _________________ "][" - II\II - "][" - Dont drink & drive kafası.
Özgür ÇERÇİ
A Rh (-)
0555 255 81 05 |
|
Başa dön |
|
|
|
|