Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Sitede şu anda toplam 5116 aktif kullanıcı ve ziyaretçi gezmektedir.
Eurasia Moto Bike Expo 2011 Eğitim Programları
Tarih: 21.02.2011 Saat: 11:26 Gönderen: admin
MotoPlus 2011 Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'nda katılımcı ve ziyaretçilere açık olarak hergün belirli saatlerde yapılacak bir dizi eğitim ve seminer programları yer alıyor. “Güvenli Sürüş Semineri” ni BMW Rider Academy eğitmenlerinden Ümit Salkım ve Taylan Demirtaş sunacaklar, “Dakar Eğitim Semineri” ni ünlü yarışçı ve gururumuz “Çöl Kaplanı” lakaplı Kemal Merkit, “Motosiklet İle Yolda Konumlanma ve Doğru Kıyafet Seçimi” konusunu Emok eğitmenlerinden Mithat Kılıç, “Şehiriçi Güvenli Sürüş Eğitimi ve Doğru Motosiklet Seçimi” konusunu Şahir Şair, “Hız, Görüş, Planlama ve Fren” konusunu Emok eğitmenlerinden Namık Kutlu anlatacaklar.