Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
BlackRose Değerli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 02, 2010 10:53 am Mesaj konusu: |
|
|
armut demiş ki: |
black rose abı bende ktm 640 derım bı abımde vardı çok severdım şimdi kayboldu ıkı mahalle arkada oturuyordu bı ses vardı mukemmel ehlıyet alınca bende bundan alacam dıye çok baktım kaldım arkasından |
640 gönlümüzde artık |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
okantezer Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 02, 2010 11:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Yaklaşı 1,5 senedir 2005.05 950 adv sahibiyim. Eğer iyi bakılmış, e-call 'ları halledilmiş ve kronik bazı problemleri çözülmüş mümkünse 05 veya 06 bir 950 yakalanırsa kaçırılmamalı.
Millet dışarıda 990'ına karbüratör kiti alıp takıyor. _________________ Okan TEZER İstanbul/Moda 0Rh+
KTM 950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
COOLFEAR Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 02, 2010 11:55 am Mesaj konusu: |
|
|
peki yöndendirebilceğiniz biryer varmı beni? |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Cmt Ekm 02, 2010 7:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
660 tenere al bak keyfıne |
|
Başa dön |
|
|
lastman Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 02, 2010 9:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
990 ve 950 arasında kaldıysanız bir başka önmeli konuda abs...enjeksiyon ve karbüratör kadar önemli bir detay,çizgi olarak çok benzeyen bu iki ktm için söylenebilecek her şey özetinde arazi için yaratılmış olmaları aslında.
Bence önemli bir detay da uzun yolda yani asvaltta kullanmak istiyorsunuz ki buda abs detayını önemli bir hale getiriyor,benzin sarfiyatı arkadaşlarında belirttiği üzere oldukça fazla ama keyf için yapılan bir işte ne kadar önemli bütçeniz nispetinde siz daha iyi bilirsiniz.
Özetle eder değer mantığında kesinlikle kaliteli bir seçim ktm,model işi ne yapmak istediğinizle çok ilintili...
**Siz yinede TA nın hakkını verin _________________ C.D
İstanbul
Afrika 98 |
|
Başa dön |
|
|
|
|