Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
grotesk Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Ekm 02, 2012 8:21 am Mesaj konusu: Motor sıfırdan yapıldı mı? |
|
|
selam,
birçok ilanda böyle yazılmış. piston değişti vs. bu konularda çok bilgim yok. 2. el ve 2004 model bir motorda ne kadar önemli bu olay?
xl 200 bakıyorum. çok etkiler mi beni?
yani şöyle düşünüyorum, en azından adamda problem çıkarmış ve adam motoru komple baştan yapmış.
yardım ederseniz sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
cyclespirit Değerli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 02, 2012 4:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Uzman olmamakla birlikte görüşümü belirteyim.
Öncelikle, 8 yaşında bir motoru "yeniden yapılacak" duruma düşürmek çok kolay bir şey olmasa gerek, epey canını çıkarmış olmak gerekir. Tatsız olan da bu.
Zamanı/km'si gelince her motorda irili ufaklı tamirat, vs. yapmak gerekir, asıl soru bunu ne kadar işinin ehli kimselerce ne kalitede parça kullanılarak yapıldığı. Önyargı diyebilirsiniz ama 2004 model motorun pistonunu kullanılmaz hale getirebilmiş biri buna ne derece dikkat etmiştir emin olamıyorum.
Yoksa temelde motosikletler gayet dayanıklı aletlerdir, makul mantıklı koşullarda yıllarca sorunsuzca hizmet vermek üzere üretilmişlerdir. Ben ikinci el araç alırken sahibini aracın kendisinden daha çok önemserim; adamı gözüm tuttuysa araç daha bir alınabilir gelir. |
|
Başa dön |
|
 |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Cmt Ekm 06, 2012 10:12 am Mesaj konusu: |
|
|
XL200 için Latif e bir danış istersen.Sağ üst köşedeki enduromarket ilanı ona ait.Sana yardımcı olacaktır. _________________ TENERE 660
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|