Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Prş Tem 01, 2010 9:19 am Mesaj konusu: Transalp Kullanıcıları
Merhaba arkadaşlar bütün motorcu arkadaşlarımız dostumuzdur ama bilgi paylaşımı ve sadece translap kullanıcıların daha iyi irtibatta olması ve hızlı iritibat için email ve tel numaralarını yazarsa iyi olacağını düşünmekteyim.Site formunda yardımlaşıyoruz zaten hızlı ve her zaman irtibatta olmak için ve bilgilerin güncel olması acısından daha güzel olur...Saygılarımla Adı ve soyadı : Doğan Ceylan
Doğum tarihi : 1967
Yaşadığı yer : Merkez/ Manisa
Msn : erdobars@hotmail.com
Tel:0 532 6226408
Kan gurubu : 0RH +
Dostlar : Tüm Motorsiklet severler
Düşmanları : Trafik canavarları ve kaygan zemin
En son okuduğu kitap : Transalp kullanma kılavuzu
En son izlediği film : Transalp tanıtım klibi
Dileği : Tüm motoriklet severlerin istediği motorsiklete
binebilmesi.Yolunuz ve farınız açık olsun.
ALLAHA EMANET OLUN
By erdobars at 2010-04-29
By erdobars at 2010-05-03
By erdobars at 2010-04-29 _________________ DOĞAN CEYLAN HONDA XL 650 V TRANSALP SPİL / MANİSA ( TRANSPIL )
Kayıt: Jul 04, 2010 Mesajlar: 3 Nerden: görev yerıne göre değişiyor OFFLINE
Tarih: Pzr Tem 04, 2010 10:29 pm Mesaj konusu:
erdobars, hocam merhaba umarım okursunuz motor arıyorum ve transalp tutkunuyum ılk motorum olacak sahıbınden de cok motor var ama kımden nasıl motor alacam ınanın hıc bılgım yok tardım lutfen
sevgili erdobars gördüğüm kadarı ile transalpcilerin pek birbiriyle dialoğu yok. vstromcu arkadaşlarım var ve aralarındaki bağ ve bütünlük imrendirici. senin başlatmış olduğun bu başlığa ve birlikltelik adımına geçde olsa katılmak ve tekrar bir ateşi harlamak adına kendimi tanıtayım.
Yeni bir TA xl650 sürücüsü ve sahibiyim
1977 ankara doğumluyum
motorum TA XL650 2007 model Gri
email: oktayarslantr@gmail.com
kan grubu: A Rh+
13binde aldım, alalı daha 2yüz km anca oldu(1 haftada)
çok memnunum ve en ksıa sürede ufak ufak gezilere başlamak istiyorum.
umarım burada yeni arkadaşlıklar kurar ve bir Transalp Klubü kurarız. bizm neyimiz eksik hatta fazlamız var "TA"
Tüm Transalp aşıklarının buluşması dileği ile saygılar sunarım.
Adı ve soyadı : Olcay Faiz
Doğum tarihi : 1974
Yaşadığı yer : şişli/ist
mail: olcays@gmail.com
Tel:0 532 4614356
Kan gurubu : BRH +
Dostlar : Tüm Motorsiklet severler
Düşmanları : traşlanmış asfalt
En son yaptığı uzun yol : 10.nisan 2011 trakya köy yolları 450km. _________________ olcay
532 4614356
TA '07
B rh+
olcays@gmail.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız