Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Orkun Değerli Üye
|
Tarih: Cum Şub 11, 2005 11:28 pm Mesaj konusu: Honda e-mail listesi |
|
|
Selamlar,
Honda motosiklet kullanicilarinin Turkiye'de bir mail listesi yok. www.honda.com.tr neredeyse 1 yildir "Honda Motosiklet Mail Club" acacak Is basa dustu, biz acalim, umarim faydali bilgiler derlenir :
http://autos.groups.yahoo.com/group/HondaMotosiklet/
Tanitim kismina sunu yazdim :
"Turkiye'deki Honda motosiklet kullanicilarinin servis, surus, ve modeller ile ilgili bilgilerini, belgelerini, fotograflarini paylasabilecegi bir grup. Her cesit markada motorsiklet markasi sahibine ve sahibi olmayana acik. Moderasyon, baskanlik, politika, ve geyik yok "
Benim kendi motorumun XR650R yahoogroups diye bir listesi var. Muthis faydalidir benim icin. 1-2 haftadir ktm_Turkiye yahoogroups'u takip ediyorum. Sonra bunu yazdigim Honda markalar forumuna da bakiniyorum. Hepsi cok faydali. Bunlar gibi tek marka icinde haberlesme gerekli birsey.
Ayni markanin yedek parcalari birbirine uyar, servis tavsiyesi alinir, aksesuarlar hakkinda konusulur. Bazi tarz yazismalar forumlarda maalesef ilerlemiyor, herkes vakit bulup takip edemiyor. Bazilarina e-mail daha kolay geliyor.
Servis/kullanici kitaplarina, microfiche'lere, izlenimlere nereden ulasilabileceginin tum modeller icin veri bankasini yapmaya calisacagim. Her ayki yazismalari derleyip txt dosyasi olarak ozetini gecececegim. Bakalim yuruyecek mi ?
Hayirlisi |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cmt Şub 12, 2005 12:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Orkun iyi düşünmüşsün faydalı olacağından eminim.
Bende birçok mail gurubuna üyeyim ama bazen ikra ediyorum. Gereksiz konular ve off-topic olarak açılan başlıklar mail sunucumu şişiriyor ve bir çoğunuda okumadan çöpe atıyorum. Tabii bu arada kurunun yanında yaşda yanıyor!
Ciddi anlamda yapılan yazışmaları özler duruma geldik _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
okuryazar Demirbaş Üye
|
Tarih: Cmt Şub 12, 2005 5:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben hemen katıldım.Umarım istediğimiz gibi olur .Sevgiler _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
Başa dön |
|
|
motorotodaniyiendurocu Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Şub 18, 2005 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dostlar,
Ben "Honda Motosiklet Mail Club" henuz olmadigi icin Honda'ya telefon acip sordum. Bir ara "XL 200 gibi Falcon da avrupa cevre normlarina uymuyor deyu gelmeyeekmis diye bir spekulasyon duydum yanlışmış |
|
Başa dön |
|
|
denizbozaci Değerli Üye
Kayıt: Jul 14, 2004 Mesajlar: 78 Nerden: Kocaeli/Değirmendere
|
Tarih: Pzr Nis 03, 2005 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu foruma bende üye oldum. yabancı ülke sitelerine baktığım zaman keşke bizim sitelerdede açılsa diye aklımdan geçirdiğim bu sitelerin forum bazında dahi açılmasını sevinçle karşıladım. zira oluşacak problemlerin aynı tip motor sürücülerle paylaşılması ve tecrübelerden yararlanılması açısından çok olumlu buluyorum.
selamlar _________________
Suzuki V-strom A'07
0.536.515 21 16
denizbozaci@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
|
|