Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Sal Mar 09, 2010 7:51 pm Mesaj konusu: diyarbakır gezisi ve KAZASI :(
selamlar sevgiler..ben bu geçen pazar hem zamanı gelen bakımımı yaptırmak hemde bir gezi yapmak amacıyla mardinden diarbakıra gidiyordum yol boyunca çok güzel geçti.şehir merkezinde yol alırken..birden üstüme gelen ş.içi minibüsü fark ettim ve ondan kaçayım derken baktım kaldırıma bindireceğim ve kaldırımın önünde demir parmaklıklar..artık motoru yatırmaktan başka çarem kalmadı ve beraber sağ tarafa yattık üstümde mont kask ve eldiven vardı..allahatan omuz ve dirsek korumaları sıyrıldı sağ dizim kot pantolon ve iki tane içlik giymiştim onlar parçalandı ve dizim sıyrıl sol baldır ezildi mont hırka ve kazak delinip kol dirseğim sıyrıldı..kısacası büyük bir kazayı allahtan ucuz atlattım..motorda sağ grenajdada çizikler arka kuyrukta çatlak ayna manet sinyal..
ne diyeyim allah bizi beterinden korusun bi de ş...z minibüsçü durmadı bile
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız