Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Metoz Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Ksm 22, 2009 7:07 pm Mesaj konusu: BMW 1200 GS KULLANICILARI |
|
|
Değerli 1200 GS kullanıcıları,bu 1200 GS ile 1200 GS ADV arasındaki yapısal farkları aşağı yukarı biliyoruz ama ben bu iki makinenin kullanıcaların karşılaştırması konusunda neler düşündüğünü merak ediyorum,bazı 1200 GS ADV ciler hiç de gerek yokmuş aynı şeyi 1200 GS de yapıyor diyor,bazı 1200 GS ciler değiştirip 1200 GS ADV alıyor ,bu konudaki düşüncülerinizi merak ediyorum... _________________ Metin... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Pzr Ksm 22, 2009 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Görsellik ve fonksiyonellikle alakalı bir durum konusu.Şahsen iki makineyede sahip oldum kullandım (şu an ki 1200gsa)Bana göre fark şu:adv (gsa) düz gs e göre yol stabilitesi daha iyi yakıtı biraz fazla olmasına rağmen. Bu nasıl oluyor sorusuna cevap vermek istersem, ağır makine yoldaki olumsuzluklardan hafif makineye göre daha az etkilenir gerçeği(türbülans,rüzgar gibi ).Kuru ağırlıklar 203 e 223kg olsada yakıt deposunun büyüklüğünden ,aksesuarlarının( full bazda) düz gs e göre daha ağır oluşu nedeniyle yola çıkmaya hazır yaklaşık 270 kg ağırlığı ile çok emniyetli bir duruma geçmesi ve bunu sürücüsüne hissettirmesi.Öte yandan çantalar hariç full aksesuarlı oluşu ,yüksek ve işlevsel ön camının sürücü konforuna olumlu etkisi vs .
1200 GSA kullanan bir motorize tadına varınca,satmaya mecbur kalmadıkça düz 1200 GS ye binmek istemez diye düşünüyorum. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
Metoz Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Ksm 23, 2009 5:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
nerede BMW ciler,hiç sesiniz çıkmıyor paylaşın şu bilgi ve tecrübelerinizi ,
bir tek pelletizer abimiz sağolsun aydınlatıcı bilgiler vermiş _________________ Metin... |
|
Başa dön |
|
|
Metoz Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Ksm 23, 2009 11:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
pelletizer 1200 gs ve gsa aların 2006 model ile 2007 modelleri arasında farklılık olduğu,2006 modellerin daha fazla arıza yaptığı gibi bişi kulağıma geldi sizin bu konuda bilginiz varmı ? _________________ Metin... |
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Ksm 24, 2009 12:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Metoz demiş ki: |
pelletizer 1200 gs ve gsa aların 2006 model ile 2007 modelleri arasında farklılık olduğu,2006 modellerin daha fazla arıza yaptığı gibi bişi kulağıma geldi sizin bu konuda bilginiz varmı ? |
Farklılıklar dan kasıt ufak tefek iyileştirmeler kasa,motor,şanzuman aynı her markanın model yükseldikçe yaptığı iyileştirme uygulamaları gibi. Göze batan fark RDS lastik basınç sistemi 2007 gs-gsa larda standart.Arıza konusuna gelince bmw nin bilinen arızaları:EWS anten,Benzin pompası,final drive sayılabilir bunlar da 2006-2007 model ayırmadan oluşabilir ve illada bu arızalar olur saplantısına da düşmemek lazım.Bakımları iyi yapılan her makine gibi bmw de sahibini üzmez ,yıllarca keyifle binilebilir.
BMW(boxer) esasen soğuk iklime uygun bir makine dir ,ılıman iklim de de kullanılabilsin diye DL gibi yağ soğutucu yıllar için de adapte edilmiştir.Bu tip te makineleri kullanırken hararet yaptırıcı kullanım şeklin den kaçınılması gerektiğini düşünüyorum. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
|
|