Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Baerun Değerli Üye

|
Tarih: Cmt May 09, 2009 3:29 pm Mesaj konusu: Arkadaşlar şu acemiye bi akıl verin kask alıcamda :) |
|
|
Bi tane beğendim sizlerede bi sorayım dedim belki alıp kullanan vardır bi bilgi alabilirim diye
resmi görülen kask
VENOM KASK FULLFACE,GÜNEŞ GÖZLÜKLÜ,2009 YENİ
diye satılıyor 130 lira gibi internette mağazalarda belki biraz daha ucuz veya pahalı olabilir .
# CE BELGELİ (ECE-2205)
# İÇ GÜNEŞ VİZÖRLÜ
# ÇIKARILABİLİR İÇ ASTAR
# KIRILMAYA VE ÇİZİLMEYE DAYANIKLI CAM
# 3 NOKTADAN HAVALANDIRMA
özellik olarakta bunları sıralamışlar altında .
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim . |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
BELO Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt May 09, 2009 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
usta nerede satılıyor bu ben ilk defa goruyrum ne malıymışki bu bide kulndıgın motor ne _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Cmt May 09, 2009 8:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Orta düzey bir kask ,fena görünmüyor .öneri; kaska mümkün olduğunca biraz fazla bütçe ayrılması lazım .  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
Baerun Değerli Üye

|
Tarih: Cmt May 09, 2009 11:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
büt çe zaten delik deşik ) ama biraz daha zorlayabilirim hocam sizin öneriniz nedir ?
bi kask değerlendirme yazısında ucuz ama iyi bi kask vardı HJC ZF-9 sanırım
almanyada yapılmıs bir test sonuclarını buldum internetten bu nun fiyatı 100Euro civarı imiş .
Motora gelince büyünce sanırım Africa twin olacak ) şimdilik en azından 1 veya 2 yıl
Honda Cg 125cc tarla bayır dolaştırıyor beni akhisarın tüm köylerini geziyorum yavaş yavaş yakında fotoğrafları da koyarım siteye  |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Pzr May 10, 2009 1:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Baerun demiş ki: |
büt çe zaten delik deşik ) ama biraz daha zorlayabilirim hocam sizin öneriniz nedir ?
bi kask değerlendirme yazısında ucuz ama iyi bi kask vardı HJC ZF-9 sanırım
almanyada yapılmıs bir test sonuclarını buldum internetten bu nun fiyatı 100Euro civarı imiş .
Motora gelince büyünce sanırım Africa twin olacak ) şimdilik en azından 1 veya 2 yıl
Honda Cg 125cc tarla bayır dolaştırıyor beni akhisarın tüm köylerini geziyorum yavaş yavaş yakında fotoğrafları da koyarım siteye  |
HJC kendini dünyada kabül ettirmiş bir kask dır, çok pahalı değildir lakin kalitelidir ben 2 yıl hjc nin fullface modelini kullandım olumsuz bir yanını görmedim ,tavsiye ederim. _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
|
|