Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
xl200 Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Oca 29, 2009 5:25 am Mesaj konusu: Selam |
|
|
Merhaba
Bende aranıza yeni katıldım konuyuda nereye açacağıma karar veremedim motorsitlet üzerine olsunda neresi olursa olsun şeklinde yazıyım dedim.
Gerçi moderatör arkadaşların işleri ne gerekirse tasırlar uygun bölüme.
Yeni bir motor almak istiyorum ve enduro olacak sizlerden biraz fikir alabilirmiyim. Şöyle 650 cc filan olsun zengin göstersin istiyorum bir iki alternatif sunarsanız sevinirim.
Kalın sağlıcakla |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
bora33 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Oca 29, 2009 4:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
motorsiklet tecrübeniz nedir. zengin göstersin derken kalıplı bişey olsunu kastettiğini düşünerek honda transalp önerebilirim daha yüksek ve heybetli dersen ktm 640 adventure olabilir. bunlar pahalı dersen 2000 model öncesi suzuki dr 650 olur  |
|
Başa dön |
|
 |
Navihawk Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Oca 29, 2009 7:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
DRZ-400 , CR 450R , WR 450 ,KTM 690, hepsi bu işin kabesi sayılacak makinalardır,ama senin bütçen ve daha da önemlisi bunlara ne kadar
hükmedebileceğin esas konuudur,yoksa makinalar seni kullanır bunu aklından çıkarma, doğayı sevmek ayrı bir şey ona giderek aktivite yapmak ayrı şeylerdir.
Fizik ve mental kondisyonun yeterli değilse CR250 R bile sana o kadar fazla gelir ki daha ilk denemelerde bol kırık çıkıkla uzun süre yatabilirsin... _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Seni hiç unutamadım ELENOR |
|
Başa dön |
|
 |
hercul3367 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Oca 30, 2009 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bende enduro almayı düşünüyorum arkadaşım gibi.ancak kafam karışık,drz400s çok cezbediyor yalnız türkiyede sm olarak satılıyor.sm araziye ne kadar girer acaba.xt660 biraz büyük gözüküyor.dr650 eski olduğu için parça sorunu olurmu.klr çok yakar satamazsın deniyor.falconun tibi motoru göstermiyor.vs vs vs.....  |
|
Başa dön |
|
 |
endurocu58 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Oca 31, 2009 12:08 am Mesaj konusu: |
|
|
hercul3367 demiş ki: |
arkadaşlar bende enduro almayı düşünüyorum arkadaşım gibi.ancak kafam karışık,drz400s çok cezbediyor yalnız türkiyede sm olarak satılıyor.sm araziye ne kadar girer acaba.xt660 biraz büyük gözüküyor.dr650 eski olduğu için parça sorunu olurmu.klr çok yakar satamazsın deniyor.falconun tibi motoru göstermiyor.vs vs vs.....  |
dostum öncelşikle hoş geldin drz 400 güzel bir motor ayrıca süper moto harıcı bu yıl endurosuda çıktı bilgin olsun suzukı dr 350 de bunun kardeşi hafıf ama güçlü 400cc üstü makına arazı şartlarına agır kalıyor sürücüyü yormaktan başka bir işe yaramıyor tavsiyem yeni başlayacaksan arazı işine 200cc bişeyle başla daha rahat edersin bu işe başlarken bu bir spor diye başlarsan dahada keyif elır alt kademeden başlaman senin için daha iyi olur umarım en kısa zamanda kafana göre bir enduro bulursun |
|
Başa dön |
|
 |
|
|