Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
tt600inanc Değerli Üye
|
Tarih: Pts Arl 18, 2006 1:37 am Mesaj konusu: yamaha tt 600 hakkında bilgi lazım |
|
|
[/img] 3ay önce yamaha tt 600 üme kavuştum.ilk vitesli motorum yamah dt 125 idi aradan 6 sene geçti tekrar enduroya döndüm.şimdii sağlam olarak aldığım motorda ufacık ufacık masraflar çıkmaya başladı.1996 model orjinal 40 binde aldım şu an 45 edoğru gidiyor. 5 milyar verdim.buji yağ filtresi normal olarak değiştirdim sıra hava filtresine geldi.box ı açtım sünger bir filtre çıktı yırtılmış elime alınca un gibi eriyor.yenisini yamahaya söyledim ellerinde yokmuş.neyse kemerde bir beyde varmış filtre ordan onu buldum.amortisör keçesi de patlakmış bunu da daha önceden elinde kalmış birinden temin ettim yamaha da yokmuş.komik gibi ama motor 10 yaşında parça bulmak biraz zor oluyor.neyse keçeleri felan taktık ustamla ama benim kafamda bir sorun var burda tenereci ağbiler de varken soriym. usta dedim bu amortisöre ne kadar yağ koyucaksın 250 300 grkadar dedi şimdi bunu net olaraK BİLEN VAR MI YARIN MOTORU ALMAYA GİDİCEM.bir de 10 numara yağ konur dedi. lütfen yardımcı olun.ben foto da koymak istiyorum nasıl göndericem |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
tt600inanc Değerli Üye
|
Tarih: Pts Arl 18, 2006 2:09 am Mesaj konusu: |
|
|
[img]http://www.bikepics.com/pictures/688491/[/img]
evet yukardaki foto eğer açılırsa yağı değiştiğim gün
[/img]http://www.bikepics.com/pictures/692757/[/img]
[img]http://www.bikepics.com/pictures/692756/[/img]
bu da marmaris karacasöğüt gezisi |
|
Başa dön |
|
|
tenereahmet Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Arl 18, 2006 10:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Dostum her birine 550 gram 15/20 fork oil ön takım
yağı koy mobilin yada castrolun.Yedek parça işine
gelince elinde parça kataloğun olmadan parçada
sana yardımcı olmazlar.Elinde olan motosikletin
parça sıkıntısı asla yok ama bayi elinde olmayabilir. _________________ ÇÖL TİLKİSİ |
|
Başa dön |
|
|
tt600inanc Değerli Üye
|
Tarih: Pts Arl 18, 2006 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
bugün motoru aldım çok farklı olmuş direksiyon rulmanını da değiştirdim amortisör çok güzel olmuş önü yükselince fazla gaz vermeye gelmiyor.ilk denemede kalkarken önü kalktı.sırada yeni arka kuyruk var beyaz renk.istanbul aydın motora söyledim. sipariş etti inşallah bulunur. eskisi gibi hard enduro yapılmıyor. ktm (KARIŞIK TRABZON MAKİNESİ) hariç.oda çok arıza yapıyor. |
|
Başa dön |
|
|
silves07 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Arl 18, 2006 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım yeni motorun hayırlı olsun bence iyi bir makina almışsın tt600 ün ençok sorun yaşanan yeri ön amatisör keçesi birde nadirende olsa arka maşa kırıyor bunların dışında motoru kesinlikle büyük bir problem çıkarmıyor. Güle güle kullan |
|
Başa dön |
|
|
|
|