Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Benim beğendiklerim!!! |
BMW F650 |
|
50% |
[ 7 ] |
Transalp |
|
50% |
[ 7 ] |
Freewind |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Toplam Oylar : 14 |
|
Yazar |
Mesaj |
smoggler Yeni Üye

|
Tarih: Sal Ekm 21, 2008 12:26 pm Mesaj konusu: Motor Seçimi |
|
|
Yeni başlayan için Motor seçimi ne olmalı? Lütfen yardım edermisiniz?[/i] |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Alfa ------------------------

|
Tarih: Sal Ekm 21, 2008 1:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Siz ne kadar yenisiniz? Ehliyet aldınız mı? Temel kurslara katıldınız mı?
Genel olarak özetle 125cc scooter yada bir 125 lik standart derim. Gazını kontrol edebileceğiniz bir motor olmalıdır.
Hayırlı olsun. _________________ Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
http://alfamotosiklet.blogspot.com
www.alfamotosiklet.net |
|
Başa dön |
|
 |
muslumbaba Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Ekm 21, 2008 3:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim hiç iki teker kullanmadıysanız önce bisiklet sonra scooter daha sonra vitesli 250cc gerisi zaten gelir. |
|
Başa dön |
|
 |
Navihawk Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 21, 2008 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir çocuğu yoldan çevirip markete git bişey al gel demeye benzemiş senin sorun dostum,yani havada kalmış.Uzun yıllar pedal basmış ama motor binmemiş birimi yoksa yıllarca 125 - 200 cc binmiş 55 yaşında bir zat mı
herkes kafadan sallayıp mı cevap versin.Toplum olarak bir kahveye veya berbere bile girince selamlaşıp taanışıyoruz değil mi hemde yüzüyüze iken.
Şimdi kendini bizim yerimize koy bakalım ne cevap vereceksin,sanal bir ortam kişinin geçmiş tecrübesi -Yaşı -fizik ve mental durumu belli değil -
hele kondisyon zaten hayalii.,bütçesi ne ???
Atış serbest sana V-max yakışır diyorum ..... _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Seni hiç unutamadım ELENOR |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Çrş Ekm 22, 2008 10:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Smoggler, Binbaşı Nayman önemli noktalara değinmiş. Senin sorunun kıstasları belli olmadığından yoruma çok açık. Yeni başlayan?? mesela!!!! Bu yeni başlayan kişiyi tecrübeleri, fiziği, yaşı, bütçesi ve tarzı olmak üzere biraz açarsan bizde sana çok doyurucu cevaplar verebiliriz. Örneğin ben başlangıcımı SamMotDer in eski başkanı sevgili Orhan Memiş ten aldığım Yamaha DT-R 125 cross motor ile yapmıştım. Boyum 1.85 kilo 86 tıydı. Param vardı ama tecrübem sadece bisiklet ve mobylette den ibaretti. İstediğim tarz da enduroydu. Tüm bu kıstaslar ve o zamanki (sene 2000) seçenekler göz önüne alındığında DT-r 125 iyi bir seçimdi. Haa şimdi olsa Ramzey 200 cross alırdım mesela. En azından 4 zamanlı bir makine. vs. Yani konuyu biraz açarsan cevaplar açısından çok daha iyi olacak... _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
|
|