Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
erkansen196 Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Şub 13, 2007 1:33 pm Mesaj konusu: ER-5 DEVİR SAATİ |
|
|
Küçük bir kaza sonucu Devir saatim kırıldı. Yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Selamlar... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ilkerben Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 10, 2007 5:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
dostum aynı sorun bende de var bulursam sanada haber veririm umarım sende beni bilgilendirirsin _________________ bu hayatta ya tozu duman katarsın
yada tozu dumanı yutarsın
karar senin... |
|
Başa dön |
|
|
tt600inanc Değerli Üye
|
Tarih: Prş Oca 10, 2008 6:11 am Mesaj konusu: |
|
|
benim takonun da altındaki nikelajlı tas ve içindeki beyaz plastik aksam düzeltilemeyecek şekilde kırıldı. iç beyaz plastik 110 euro dış nilkelaj tablalar 80 euroymuş z motor öyle diyor çin malından mı uydursam dış tası ne yapsam ben de bilmiyorum iç plastikleri mecburen alıcaz da çin motorlarında benzer takosu olanları gözüme kesmeye başladım |
|
Başa dön |
|
|
ilkerben Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Oca 12, 2008 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
dostum benzer sorun bendede vardı orjinal km saatini yamaha ybr 125 lik motorların tako kasalarına kolayca yerleştirerek kullandım şimdilik işimi görüyor abes bir görüntüde yok belki işene yarar _________________ bu hayatta ya tozu duman katarsın
yada tozu dumanı yutarsın
karar senin... |
|
Başa dön |
|
|
tt600inanc Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Oca 13, 2008 1:58 am Mesaj konusu: |
|
|
ybr yi inceliycem dostum ilgilendiğin için çok sağol.ybr çoğu zaman hayat kurtarıyor mesela bende tt 600 varken stobum kırıldı baktım ybr ile aynı gittim ondan taktım dış aksamda düzgün uydurmalar hayat kurtarıyor |
|
Başa dön |
|
|
|
|