Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
harun_uyar Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 9:03 pm Mesaj konusu: KLR 650 Karbüratör |
|
|
Arkadaşlar yeniden hepinize merhaba.tekleme sorunumu hallettim sayılır ama şimdi bana karbüratör lazım 2000 model klr 650 karbüratörünü bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.(degişik sorun oldugu için yeni başlık açtım)hepinize iyi günler dilerim şimdiden teşekkürler.. _________________ .. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
tanselozturk Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Ağu 01, 2008 12:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
karburatore neden ıhtıyacın var.problemi ne komple karburator deıstırmek cok malıyetlı bısey eger cok benzın yakıyor veya ayarları tutmuyor gıbı sıkayetlerın varsa karburator yerıne karburator tamır takımı teemın etmeye calıs.ben ıstanbulda aradım bulamadım ama sende dene.veya kawa servısı gıbı bı yerden karburator ıgne ve memelerını al orj olculerınde olanları degıstır.karburatorunde sorun yoksa bunlar benzın yakısını normale ındırır ve ayarların duzgunleşir.bu atbi benim nacizane fikrim benden cok daha tecrubelı arkadaslarım var _________________ KL650 tengai Rüzgar yüzümdeyse dertler gerimde. |
|
Başa dön |
|
|
tanselozturk Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Ağu 04, 2008 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
bide tekleme sorununu nasıl hallettıgını yazmamıssın.atesleme bobınındemıymıs arıza paylasırsan sevinirim. _________________ KL650 tengai Rüzgar yüzümdeyse dertler gerimde. |
|
Başa dön |
|
|
harun_uyar Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 05, 2008 3:22 am Mesaj konusu: |
|
|
ya kusura bakmayın bikaç aydır intte girmiyordm hastalk söz konusydu..karbiratörü buldum 400 ytl 2. el ama iyi durumda.motorumu yaptırdım bi tamirci arkadaşm alakasız ama ön dişliyi degiştirdi tekleme sorun ortadan kalktı orjinali 15 oluyormuş 17 dişli uydurdu tornada.bikaçgün önce yine 15 dişliyi denedik yine tekledi motor biz olayı çözemedik ama 17 dişli takınca düzeldi:) |
|
Başa dön |
|
|
|
|